OTERAJTE INSEKTE: Specijalna LED sijalica koja tera komarce i bube!
Foto: Promo

OTERAJTE INSEKTE: Specijalna LED sijalica koja tera komarce i bube!

Žena -

Preostalo je još svega par toplih nedelja i treba maksimalno iskoristiti svako veče. LED sijalica koja tera insekte će vam pomoći da se opustite i rešite bubica koje vam dosađuju i kvare uživanje sada kada je napolju predivno – pogledajte OVDE kako!

Više nećete morati da odustajete od sedenja napolju kada je toplo vreme niti da opterećujete svoju inače osetljivu kožu raznoraznim sprejevima protiv komaraca od kojih imate osećaj da ste lepljivi. LED sijalica protiv insekata je sve što vam je potrebno da biste od sebe oterali ove napasti. Sada je OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po EXTRA SNIŽENOJ CENI!

foto: Promo

Ova fantastična sijalica može da radi samo kao obična svetiljka, samo kao lampa protiv insekata i može da kombinuje prva dva, odnosno i da svetli i da tera komarce.

Poručite ovu genijalnu svetiljku, oterajte insekte i slobodno uživajte u ovim toplim večerima kojih nije još mnogo ostalo za ovu godinu. Poručite svakog radnog dana na broj 011/6 888 999 od 08h-17h ili online OVDE non-stop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track