(FOTO) NEPRESTANO SU JE ISPITIVALI KAKO USPEVA: Majka otkrila tajnu svog braka, a njen odgovor je postao hit!
Foto: Printscreen/Facebook

11 GODINA U BRAKU

(FOTO) NEPRESTANO SU JE ISPITIVALI KAKO USPEVA: Majka otkrila tajnu svog braka, a njen odgovor je postao hit!

Žena -

Svi koji su u braku ili ljubavnoj vezi žele znati tajnu kako održati strast i dobar odnos s partnerom. Žena i majka koju su svi neprestano ispitivali tajnu uspešnog braka zove se Niki Penigton.

Sa svojim je suprugom je u vezi trinaest godina, od toga jedanaest u braku.

"Obično se nasmejem kada me to pitaju. Znam tipične odgovore parova koji slede pravila poput "Nemojte ići u krevet ljuti" ili "Uvek kažem da ga volim kad odlazi". Znate li koliko je puta u jedanaest godina moj suprug prespavao na kauču, pre nego što smo imali decu, zato što smo bili ljuti? započela je svoju priču Niki.

Niki je otkrila kako su povremene svađe i ljutnja postale sporedne nakon što su dobili decu. Istakla je kako je svaki dan borba, ali je važno truditi se i pokušavati. Svoju "tajnu" srećnog braka i sama je prekršila.

"Znate li koliko je puta izašao iz kuće, a da mi nije stigao reći "volim te", jednostavno zbog dece i života. Njegov način da mi to kaže jeste da me ponekad ujutru ne budi kad ide na posao. Sve tajne smo prekršili. Tajna dugotrajnog braka jeste da nema nikakve tajne. Ustaješ i pokušavaš iznova i iznova, i tako svaki dan", ističe mlada mama.

"To je snalaženje kada ste mladi i živite na zamrznutoj hrani jer to je sve što si možete priuštiti. To je ostajanje budnim celu noć u suzama sa svojim tek rođenim detetom jer ste oboje umorni i preplašeni, ali ste zajedno. To je brojanje lipa, tako da možete izgraditi život za svoju buduću porodicu.

Radi se o spoznaji da ništa neće biti savršeno i da vaš brak neće biti vrhunski i savršen - jer to nije pravi život. Radi se o toliko prepreka koje bi vam život mogao postaviti, ali ćete se pogledati i znati da niste sami. Znaćete da je vaš najbolji prijatelj uz vas. Radi se o spoznaji da nikada ne možete biti spremni za terete koje ćete morati nositi za vašeg partnera, ali jednostavno znate da ste voljni preuzeti teret kada budu trebali predah.

Samo pokušavajte svaki dan i nikada nemojte stati. Zato što zbog stajanja nećete uspeti, to je jedna stvar koja nije tajna", zaključila je Niki čiji je status podeljen na Fjesbuku više od 130.000 puta.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Facebook

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track