JESEN – IDEALNO VREME ZA PUTOVANJE
Foto: promo

JESEN – IDEALNO VREME ZA PUTOVANJE

Žena -

Ako ovog leta ne možete na odmor ne očajavajte.

Postoji jedan deo sveta gde je najlepše otići upravo u septembru i oktobru, a to je Tirkizna rivijera, odnosno sav onaj lepi zlatni pesak i palme koji se kilometrima pružaju na zapad i istok dvomilionske Antalije. A tu je i Kipar, najsunčanije ostrvo Mediterana. Upravo je jesen onaj deo godine koji kao najlepši preporučuje agencija „1 A Travel“. Vreme je tada idealno: dnevne temperature vazduha variraju od 25 do 30 stepeni, a večeri su prijatne sa vetrićem koji donosi osveženje sa pučine, i šetnje su neminovne. A pri tome, temperatura mora je od 24 do 26 stepeni, što garantuje i mnogo kupanja i uživanja u vodenim sportovima. Ako se tome doda i to da su u svim letovalištima gužve manje, onda se razume da je jesen u Antaliji pravo godišnje doba za pravi odmor, i ispunjenje snova svakoga ko je makar malo hedonista. Jesenje sunce je upravo i najprijatnije za obilaske stotina antičkih lokaliteta kojima Kipar , kao i Antalijska regija obiluju. Da spomenemo samo Perge, Aspendos, Termesos, Fazelis, Olimpos, Demre i kuću Svetog Nikole, Himerine vatre, Likijske grobnice... A tu su i prelepi pejzaži Saklikenta i padine Taurusa, sa mnogobrojnim kanjonima i vodopadima ( Duden, Manavgat...), pećine (Dimčaj), gde se može uživati od čaja u prelepim restoranima, preko kilometarskih šetnji po krajoliku pa do ekstremnih sportova.

U agenciji „1 A Travel“ upravo u ovom periodu važe i specijalni popusti, odnosno cene koje niže od sezonskih, a verujemo da će svako u lepezi od nekoliko stotina hotela pronaći pravi kutak za svoj zasluženi odmor.

foto: promo

Hotel IC Green Palace, zelena oaza nadomak dvomilionske Antalije, hotel je koga karakteriše vrhunska usluga i briga o gostima. IC Green Palace je porodičan hotel. “IC Hotels Green Palace” je biser arhitekture i uređenosti, sa mnogobrojnim bazenima, povezanim drvenim mostićima, zgradama neobičnog izgleda i oblika, hotel sa prelepim zelenilom koje je prisutno i pažljivo gajeno u celom kompleksu.

foto: promo

Ukoliko odlučite da svoj odmor provedete u Beleku izaberite hotel „Titanic Deluxe Belek“ i računajte na to da će vam odmor biti nezaboravan. To je hotelski kompleks koji se prostire na 170.000m2, a otvoren je 2013. godine. Glavna zgrada hotela ima 6 spratova, a ceo kompleks ukupno 551 sobu, najrazličitijih tipova, od standardnih, superior, preko porodičnih, a za one najprobirljivije, koji žele posebnu intimu, tu su deluxe vile pored bazena, na dva sprata, koje pored svog luksuza koji pružaju, imaju i batlera koji je gostima na usluzi. Ultra all inclusive usluga hotela je jednom rečju vrhunska, a samo za ishranu gostima su na raspolaganju pored glavnog, još 5 restorana, dodatnih 5 a la carte restorana, jedan dečiji i ukupno 13 barova koji nude osveženje u svim delovima ovog prelepog kompleksa. Za zabavu i rekreaciju, gosti mogu da koriste zatvoreni, ogroman otvoreni bazen, olimpijski bazen, aqua park i nekoliko manjih i dečijih bazena. Tu su još i veliki broj sportskih terena, fitnes centar, aerobik, a za zaljubljenike u golf hotel obezbeđuje besplatan prevoz do nekog od mnogobrojnih golf terena u Beleku. Velelepan Spa centar hotela koji je verovatno i najveći u Evropi, mesto je gde možete da uživate u turskom kupatilu, sauni, snežnoj sobi, đakuziju, parnom kupatilu ili u nekim od tretmana i masaža. Kao i sve u ovom hotelu, tako i odlazak na plažu nije običan već jedinstven doživljaj. Naime, do plaže možete prošetati kroz prijatno okruženje nekoliko minuta ili ćete odlučiti, kao i većina gostiju, da otplovite brodićima koji rekom koja protiče kroz kompleks i uliva se u more, voze goste do obale i hotelske plaže. Brodići isplovljavaju na svakih nekoliko minuta tokom celog dana i plovidba njima, predstavlja pravi ugođaj, kako za odrasle, tako i za najmlađe goste hotela, na koje hotel posebno obraća pažnju, pa su za njih tu Antantic Kids mini klub, igralište, zatvoreni i otvoreni bazen, dečiji bife i mnogi drugi interesantni sadržaji, koji će njihovo letovanje učiniti jedinstvenim.

A ako se odlučite za Kipar, predlažemo hotel „Cratos Premium“ nedaleko od Kirenije, gde ćete doživeti ono najbolje što jesen na Kipru može da pruži. Uverite se i sami, posetite www.1atravel.rs ili pozovite call centar 011/655-78-00.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track