ONI SU NAJVEĆA ENIGMA HOROSKOPA: Kada ih zavolite, to je za ceo život!
Foto: Profimedia

KOMPLETAN PAKET

ONI SU NAJVEĆA ENIGMA HOROSKOPA: Kada ih zavolite, to je za ceo život!

Žena -

Device su kompletan paket - inteligentne, dobre i uvek spremne da pomognu nekome.

Ipak, nije ih lako naterati da se otvore, pogotovo jer su stalno zagledane u sebe. Ali kada Devica odluči da pokaže svoju pravu prirodu, svo strpljenje će vam se isplatiti. Ako želite da vaša Devica uvek bude uz vas, nikako ne smete da zaboravite na ove stvari:

Potrudite se

Device uvek rade naporno na sebi i isto očekuju od vas. Ako ne ulažete dovoljno truda u vezu, možete da očekujete da i Devica prestane da se trudi. Ovaj znak traži partnera koji se brine o sebi, ima stalan posao i hladnu glavu na ramenima.

Cenite njihovu inteligenciju

Device su poznate po svom sistematskom pristupu životu. To znači da u svakom trenutku razmišljaju o narednom koraku koji će napraviti. Zato im nije teško da provedu malo više vremena ako znaju da će biti zadovoljne rezultatom. Pokažite svojoj Devici koliko cenite njenu inteligenciju.

Odvojite vreme za opuštanje

Device ponekad mogu da se izgube u svojim mislima i zbog toga se može desiti da pomislite da je sa njima samo naporan rad i nimalo zabave. Ako ih ponekada odvedete negde gde mogu da se opuste, podsetićete ih koliko je vaša veza važna.

foto: Profimedia

Nemojte pomešati njihovu promišljenost sa stidljivošću

Istina je da Device mogu biti indvidualci, ali uglavnom izgledaju tako jer stalno nešto promišljaju - mada, istini za volju, dosta tog vremena odlazi na stvari koje i nisu toliko važne. Ako vam ova povučenost smeta, odvojite malo vremena da popričate. Isprva će svaka Devica biti malo povučena, ali će vremenom pokazati koliko ceni vreme koje ste odvojili da je saslušate.

Pomozite joj, čak i kada ne traži pomoć

Jedna od stvari koje najviše nerviraju Device jeste kada moraju da traže pomoć. Radije bi provele sate boreći se da pronađu rešenje nego ga tražile od nekoga. Umesto da tražite dozvolu, samo se pojavite i ponudite pomoć ili rešenje za neki problem. Svaka Devica duboko u sebi želi osobu koja će uvek biti tu da joj pomogne.

Budite dobri prema njoj

Ako Devica nešto mrzi, onda su to osobe koje su zle bez razloga. Devica želi partnera koji je dobar, ne samo prema ljudima, već prema svim stvorenjima.

foto: Profimedia

Ne zaboravljajte na male stvari

Zbog svoje metodične prirode, Device užasno cene male detalje. Uvek će dati sve od sebe kako bi se postarale da je partner zadovoljan. Ako želite da joj pokažete svoju ljubav, potrudite se i osmislite mali i originalan gest.

Kurir.rs/Novi.ba, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track