Kutak za uživanje u Beleku
Foto: Promo

Hotel IC Hotels Santai Family Resort

Kutak za uživanje u Beleku

Žena -

Zahvaljujući agenciji „1 A Travel“ vodimo vas u Belek , pravi raj za turiste na obali Mediterana u sred borove šume. Prirodne lepote Beleka otkrivene su 1984. godine i reon je prozvan TURISTIČKI CENTAR BELEK. U narednim godinama Belek postaje ono što je danas, raj na zemlji, zahvaljujući brojnim investitorima i Ministarstvu turizma. Regija Belek se nalazi 30km istočno od Antalije. Samo naselje Belek se nalazi dublje u kopnu na glavnom putu ka Sideu, a od njega vodi 4km dug put do obale, gde se nalaze hotelski kompleksi i turističko naselje koje je određeno za model izgradnje drugih turističkih naselja u Turskoj u narednih hiljadu godina. U Belek regiji se nalazi preko 50 hotela sa 4 i 5 zvezdica i "hotelskih sela" prve kategorije, kao i 5 golf kompleksa. Celo hotelsko naselje Belek je predviđeno za apsolutnu udobnost porodičnog odmora. Svi hoteli nude pogodnodti teniskih terena, zatvorenih i otvorenih bazena, kompletno su opremljeni zdravstvenim i fitnes centrima, kao i igralištima raznih sportova. Mnogi od ovih hotela dostupni su sada i našem turisti zahvaljujući agenciji „1 A Travel“.

foto: Promo

U poslednje vreme, golf turizam u Beleku je u punom usponu i sve popularniji, pre svega zbog fantastičnih golf terena i njihove dostupnosti. Sve je više turnira koji se ovde odsržavaju, kako zvaničnih tako i privatnih.

A kada ste već u Beleku, ne propustite da vidite Aspendos.

foto: Promo

Jedan od svakako najlepših kompleksa u Beleku je hotel „IC Santai Family Resort“. Nalazi se na svojoj plaži, na 1,5km od mesta Kadrije i 7km od samog centra Beleka. Ovaj kompleks se prostire na 94.240m2 , otvoren je 1995. godine, renoviran 2012. Hotel pruža ultra all inclusive uslugu, ima 6 a la carte restorana, različitih svetskih kuhinja, 6 barova, diskoteku i kafe. Za plivanje i sunčanje, tu je prelepa 300m duga peščana plaža hotela, a hotel ima i nekoliko različitih bazena, pa svako može da nađe ono što baš njemu odgovara. Na najmlađe se posebno mislilo, pa su za njih tu dečiji bazeni, aqua park sa toboganima, park prirode, igralište, igraonica, dečiji restoran i mnogi drugi sadržaji koji će njihov boravak u ovom hotelu učiniti nezaboravnim. Kada se tome doda da u ovom hotelu u opragnizaciji “1 A Travel”-a dva deteta do 12 godina imaju gratis smeštaj (odn. plaćaju samo avio kartu) onda je jasno zašto je ovaj hotel pravi izbor za povoljno letovanje.

foto: Promo

Hotel „IC Santai Family Resort“ ima ukupno 464 sobe, a poslednjim renoviranjem, ove godine, u ponudi hotela i agencije „1 A Travel“ su i nove swim up sobe. Ove sobe se nalaze na prostoru između glavne zgrade i plaže, imaju direktan ulazak u bazen sa terase soba, što je posebno interesantno gostima hotela.

Ukoliko, u šta je teško poverovati, Hotel „IC Santai Family Resort“ ne ispunjava sve ono što vi želite da imate na svom odmoru, posetite www.1atravel.rs ili pozovite call centar 011/655-78-00, i odaberite hotel za vaš idealan odmor. Turska, Kipar ili Egipat, izbor je samo na Vama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track