HIT AKCIJA: Retrovizor + DVR snimač vožnje + prednja kamera + kamera za rikverc
Foto: Promo

HIT AKCIJA: Retrovizor + DVR snimač vožnje + prednja kamera + kamera za rikverc

Žena -

Ne čekajte da novčano nastradate ni krivi ni dužni zbog tuđeg prekršaja u saobraćaju, naročito sada kada postoji retrovizor sa kamerom! Pogledajte OVDE koliko je koristan!

Retrovizor sa kamerom je nešto što je potrebno svakom vozaču. On je u isto vreme retrovizor, DVR snimač vožnje, kamera i plus uz nju dolazi i kamera za snimanje vožnje u rikverc.

Veličina ekrana na ogledalu 4 inča. U sebi takođe ima ugrađen i mikrofon koji se po želji može i isključiti. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po čak 20% sniženoj ceni!

foto: Promo

Sada vaš retrovizor može da snima šta se dešava ispred samog vozila, a na zadnji deo se kablom priključuje posebna kamera sa kojom je prilikom parkiranja sve mnogo preglednije. Pritiskom na dugme podešavate koju od dve kamere želite da gledate na svom retrovizoru.

Svi snimci se beleže na memorijsku karticu. Ekran na retrovizoru na kojem pratite šta kamera snima se u svakom trenutku može isključiti i dobiti običan retrovizor. Kamera može snimati ne smao tokom dana, već i noću.

Poručite već danas za svoj auto po neviđeno sniženoj ceni retrovizor sa kamerom i vozite sigurnije, preglednije, bezbednije. Poručite OVDE ili na broj 011/6 888 999.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track