Najnovije vesti

GORIŠ OD ŽELJE DA BUDETE ZAJEDNO? Uradi ovo i biće lud za tobom!
Foto: Profimedia

PROVERENO DELUJE

GORIŠ OD ŽELJE DA BUDETE ZAJEDNO? Uradi ovo i biće lud za tobom!

Žena

Nisi baš sigurna hoće li pasti na tvoje čari? Već dugo ti se niko nije toliko svideo i goriš od želje da budete zajedno? S ovih pet saveta to će ti uspeti kao od šale!

1. Budi onakva kakva jesi!

Da, to smo već često čule. Ali to stvarno pali! Što si opuštenija, prirodnija i iskrenija – bolje ćeš proći. Atmosfera će biti opuštenija i moći ćete se nasmejati. Ako ga nasmeješ – gotovo si već osvojila njegovo srce!

2. Nešto za sećanje

Kako te ne bi lako izgubio iz misli, trebaš imati nešto na sebi što može povezati s tobom i što će ga podsećati na tebe. To može biti tebi svojstven osmeh, ali i neki intenzivan, neobičan miris. Malo tvog omiljenog parfema na vratu i taj će miris uvek povezivati s vašim prvim izlaskom!

foto: Profimedia

3. Nemoj brzati

Nemoj mu odmah skočiti u naručje ili munjevito reagiovati na svaki njegov mig. Ako ti napiše poruku, slobodno malo pričekaj pre nego mu odgovoriš. Nemoj na svaki njegov predlog za izlazak odgovoriti sa „Može!“, nego otiđi koji puta napolje s prijateljicom. Nemoj biti „laka“ – neka zna da te ne može odmah dobiti!

4. Svedeno se obuci

Pazi kod oblačenja da ne deluješ previše „golo“. Dakle, nikakve seksepilne krpice ne dolaze u obzir, niti preterana šminka, a niti previše laka za kosu nije poželjno. Obuci se lipo, ali tako da se dobro osećaš. Miniće, potpetice ili previše šminke plaše muškarce.

5. Pokaži zanimanje

Pokaži zanimanje za njega kao osobu, zapravo za njegov život. Pitaj ga gde je išao u školu, što je najradije radio u detinjstvu, koliko ima braće i sestara i kako najradije provodi slobodno vreme. Tako ćeš otkriti koje su vam stvari zajedničke, a možete se i dobro nasmejati dogodovštinama iz detinjstva.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/miss7.24sata.hr, Foto: Profimedia)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...