FLERTUJ KAO PRAVA DAMA: Samo jedna poruka je dovoljna da privučeš njegovu pažnju! Evo koja!
Foto: Profimedia

U AKCIJU!

FLERTUJ KAO PRAVA DAMA: Samo jedna poruka je dovoljna da privučeš njegovu pažnju! Evo koja!

Žena -

Ukoliko pokušavaš da osvojiš tipa koji ti se dopada, znaj da su stvari prilično jednostavne. Sve što treba da uradiš jeste da pošalješ samo jednu poruku!

Pa, koliko može biti teško?

Upravo ovom porukom možeš da postigneš da mu se motaš po glavi svaki dan, po ceo dan. Ako ti deluje kao previše lako da bi bilo istinito, znaj da jeste. Ovaj trik je uspeo toliko puta da uopšte nema potrebe da sumnjaš u njegov efekat.

foto: Shutterstock

Ključ je u tome da ne praviš istu grešku koju većina žena uvek pravi. Budi strpljiva, smirena i zavodljiva. Ne nastupaj agresivno i napadno, već mu pošalji ovu poruku koja treba da mu skrene misli sa svega što radi i da ga natera da neprestano misli na tebe.

Poruka glasi:

"Ne mogu da prestanem da mislim na tebe". Ili "Stalno si mi u mislima". Ove reči će ga zaintrigirati, a osmeh mu neće silaziti sa lica pa bi odgovor trebalo da usledi ubrzo. Taj odgovor će verovatno biti nešto u stilu "A o čemu tačno razmišljaš?" pa u nastavku konverzacije slobodno malo nahrani njegov ego. Muškarci obožavaju da čuju da su poželjni, pa nemoj biti škrta na rečima i raspali mu maštu.

(Kurir.rs/Srbijadanas, Foto: Profimedia, Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track