MOŽDA NISTE NI ZNALI DA POSTOJE! Proizvodi koji vam mogu olakšati svakodnevne probleme!
Foto: Promo

Sjajne ideje

MOŽDA NISTE NI ZNALI DA POSTOJE! Proizvodi koji vam mogu olakšati svakodnevne probleme!

Žena -

Situacije, koje nam često zadaju muke, mogu se rešiti na na način koji najmanje očekujete. Postoje proizvodi, za koje možda niste ni čuli da postoje, a zapravo su vrlo efikasni, pomoći će vam u borbi sa vašim mukama i vrlo su pristupačni!

Baš kada vam je potreban san, imate problem da zaspite, jer vaš partner, ili neko od ukućana hrče? Reštite se ovog problema, vrlo jednostavno, uz pomoć magičnog prstena sa dva magneta! Izuzetno je jednostavan za korišćenje: dovoljno je staviti krajeve prstena u nosne šupljine i držati prsten sve do jutra kada je, nakon skidanja, dovoljno oprati ga mlakom vodom kako se ne bi taložile bakterije. Prsten je izrađen od kvalitetnog gela i u oba kraja sadrži po jedan magnet. OVDE ga odmah možete poručiti po ceni od 590 rsd, ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Cigarete su vam porok, kojeg nikako da se rešite? Magneti za odvikavanje od pušenja - Quit Smoke će vam pomoći u vašoj borbi! Aurikuloterapijom se mogu stimulisati određene tačke na uhu i tako izazvati oslobađanje endorfina, koji se takođe oslobađaju i prilikom udisanja nikotina. Tako proizvodnja tih endorfina postaje zamena za nikotin, želja za pušenjem se postepeno smanjuje i u jednom trenutku u potpunosti nestaje. Magneti se stavljaju na levo uho i to tako da manji magnet bude na prednjoj strani, a veći na zadnjoj strani uha. OVDE ih možete poručiti, po ceni od 990 rsd, ili pozivom na broj 011/6 888 999.

U slučaju da ste imali nezgodnu situaciju u saobraćuju, posle koje niste mogli da dokažete da niste krivi i zbog toga ste novčano „nastradali“, svesni ste koliko bi bilo korsno da je u tom momentu postojala kamera koja bi sve zabeležila. Zato sada postoji retrovizor sa kamerom koji je višestruko koristan! Ovaj unutrašnji retrovizor sa kamerom je nešto što bi svaki vozač trebalo da ima u svom autu. On je u isto vreme retrovizor, DVR snimač vožnje, kamera i plus uz nju dolazi i kamera za snimanje vožnje u rikverc. Veličina ekrana na ogledalu 4 inča. U sebi takođe ima ugrađen i mikrofon koji se po želji može i isključiti. Pritiskom na dugme podešavate koju od dve kamere želite da gledate na svom retrovizoru. Svi snimci se beleže na memorijsku karticu. Poručite OVDE retrovizor, po ceni od 5900 rsd, ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Želite da brzo oljuštite krompir i ne gubite vreme u kuhinji? Rukavice za ljuštenje krompira su specijalne rukavice od gume koje po sebi imaju ispupčenja od istog materijala i koje kao takve skidaju površinski sloj prilikom ljuštenja krompira. Navucite ih na ruke, istrpljate njima krompir ili neko drugo povrće i to je to, posao gotov! Ljuštenje jednog krompira oduzeće vam svega 8 sekundi, a rukavicama ćete skinuti samo one delove koji su suvišni, umesto da bacite pola krompira. Vaše ruke u njima će ostati suve, čiste, bez tragova ljuštenja i posekotina. U pakovanju se nalaze dve rukavice, poručite ih OVDE po ceni od 790 rsd, ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Rešite se vrlo lako dlaka i nečistoća iz slivnika! Hvatač dlaka se postavlja u slivnik tako što se njegov lanac spusti unutra, dok plastični deo u obliku cveta ostaje na površini. Kosa i ostale nečistoće se hvataju za lanac i, kada dođe vreme da ih izvadite, potrebno je samo da ga izvučete napolje i bacite u smeće sve što se zakačilo. U pakovanju se nalazi dva komada hvatača dlaka za slivnike. Poručite OVDE, po ceni od 890 rsd, ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

* Akcijske cene traju, dok traju zalihe.

Još sjajnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pogledati.

Promo tekst / Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track