Najnovije vesti

OGADILA SAM SE SAMA SEBI: Za godinu dana sam spavala sa 12 muškaraca, bilo ih je više odjednom, nozdrve sam spržila od droge! DOTAKLA SAM DNO!
Foto: Profimedia

NEVEROVATNA ISPOVEST

OGADILA SAM SE SAMA SEBI: Za godinu dana sam spavala sa 12 muškaraca, bilo ih je više odjednom, nozdrve sam spržila od droge! DOTAKLA SAM DNO!

Žena

Kako izgleda kada neko dotakne dno, kada se ogadi sam sebi i kada poželi da promeni život iz korena. Srećom po ovu devojku, njena nepromišljenost nema posledice. 

Ova devojka je mesecima pokušavala da oprosti sama sebi. Sve je počelo kada je dotakla dno - u krevetu sa nepoznatim muškarcima i nozdrvom sprženom od droge.

 

"Probudila sam se u tuđem krevetu, između dva gola muškarca. Bila sam ošamućena kao da sam celo veče mešala "jeger" i pivo, a nos me je mnogo pekao. Uzimala sam kokain! Setila sam se umotane novčanice i pitanja:

 

"Osećaš li se drugačije?" A, ukus u ustima mi je, u najmanju ruku bio kao da sam žvakala duvan.

 

Protrljala sam oči i pogledala u lica muškaraca sa kojima sam imala seks prethodno veče. Sa leve strane je bio klasični predator, lik kakav mi se nikad ne bi svideo. A, sa desne... Dečko moje drugarice.

 

Zgrabila sam odeću, otrčala u toalet i počela da povraćam. Nisam prestajala dok jedina stvar koja je ostala u mom stomaku nije bila krivica. Ona nije htela da ode.

 

Tada sam shvatila koliko jako psiha može da utiče na telo - stomak mi je goreo nedeljama.

 

Godinu dana pre tog jutra, izašla sam iz veze u kojoj me je sve gušilo. Tada sam konačno, posle mnogo vremena, osetila slobodu. Bila sam uzbuđena i želela sam da flertujem, da se ljubim i odem u krevet sa nekim momkom. Zapravo, to sam i radila, u periodu od oktobra 2014. do maja 2015.

foto: Printscreen Wien.info

VEZE NA JEDNU NOĆ

 

Prošetala bih do kuće oko 10 ujutro, sa čupavom kosom, štiklama, koje sam nosila veče pre, u ruci... Veze za jedno veče su me opuštale i bile su zabavne, ali ne toliko česte. Možda jednom ili dva puta mesečno sam to radila. Uvek je bilo sa potpunim strancem, uvek sam bila pijana i nikad nisam imala zaštitu. Takav život se činio zabavnim neko vreme, ali sa letom došli su i problemi.

 

Počela sam da radim u jednom baru, da zaradim neki dinar i ubijem slobodno vreme. Dakle, bila sam okružena alkoholom - većinu pića sam pila za džabe, a gosti - koji su bili uglavnom muškarci, su sve vreme flertovali sa mnom. Nesvesno sam sebe stavila u srce opasnosti. Sa mojim slabostima, trebalo je da znam kako će se to završiti po mene.

 

Ali, da budem iskrena... Obožavala sam pažnju svih tih muškaraca! Stalno su mi govorili da sam lepa, pitali me da li mogu da sačekaju kraj moje smene da me otprate kući. Naravno, vremenom sam počela da odgovaram na njihovo flertovanje, ali sam se trudila da budem pažljiva pri izboru.

foto: Profimedia

PRISTAJALA DA BUDE SA SVAKIM

 

Svako od njih je potpuno prestajao da razgovara sa mnom nakon seksa. Čak su odlazili i kod drugih barmena. Zbog tih odbijanja, neprestano sam težila za još odobravanja. Postala sam zavisna o tom mestu. Čak i kada nisam radila bila sam tamo. Osećala sam koliko me svi ti muškarci žele, ali sam, ipak, postajala sve usamljenija. Što me je navelo da prestanem da budem izbirljiva.

 

Pristajala sam da budem sa svakim... Sa onim koji bi me poljubio na silu, sa onim što bi me nasilno uhvatio za rame u toaletu, sa likom koji se kladio sa ortacima da će biti prvi koji me je odveo u krevet.

foto: Profimedia

ZA DVA MESECA RASPUSTA BILA SA ŠESTORICOM

 

Silno sam želela da to prestane, ali bilo je lakše reći nego učiniti. Jutro kada sam se probudila između ta dva muškarca bio je isti dan kada mi je počela druga godina na fakultetu. Mnogo sam razmišljala o svemu dok sam išla kući.

 

Za godinu dana spavala sam sa 12 muškaraca, a samo ta dva meseca letnjeg raspusta sa šestoricom. Čak osam puta imala sam seks bez zaštite, a posle trojice sam popila po jednu "pilulu za dan posle".

foto: Profimedia

PUŠILA, DROGIRALA SE I NAPIJALA

 

Trojica njih su svoje devojke prevarili sa mnom. Prvi put sam probala droge, pušila i bila pijana po nekoliko večeri zaredom.

 

Upravo ovaj obračun bio je šokantna i realna činjenica koja mi je trebala. I, šta sad? Usledila je faza odvikavanja. Odlučila sam da ne okusim alkohol bar dve nedelje. Testirala sam se na hlamidiju i HIV i ne znam kojim čudom, ali bila sam čista. Na klinici sam proverila i da li sam trudna, nisam bila.

Dala sam sebi obećanje da ću u budućnosti imati seks samo kada sam trezna - a, to traje već tri meseca. Napokon, odlučila sam da je vreme da oprostim sebi. Želim da budem bolja osoba i neću se predomisliti."

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Guardian)

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...