POTRAŽITE: Novi broj magazina Cosmopolitan na kisocima
Foto: Kurir

POTRAŽITE: Novi broj magazina Cosmopolitan na kisocima

Žena -

Jesen je omiljeno godišnje doba Cosmopolitan redakcije, jer je upravo ovo vreme novih trendova, kako u modnom, tako i u beauty svetu. Baš zato smo odlučili da ne postoji osoba koja bi bolje predstavila ove oktobarske promene od Majli Sajrus, pevačice koja se ne plaši da bude autentična i originalna, kao što to i Cosmo čini već duži niz godina.

Majli ovoga puta otvoreno priča o životu, ljubavi i braku, sopstvenim rečima, bez cenzure, a za čitateljke najprodavanijeg ženskog magazina ekskluzivno otvara vrata svoje kuće u Nešvilu - mesta koje ju je dobrim delom oblikovalo u megazvezdu kakva je danas.

Sem ovog “kuliranja” u Majlinoj kući, oktobarski broj donosi vam i...

HAPPY B-DAY

Sve što Bijonse radi - radi sa stilom, a sebe u tome daje u više od maksimalnih 100 procenata. Baš zato je rođendan ove magične žene povod da joj uzvratimo za svaku pesmu, koncert i rečenicu ohrabrenja koju nam je pružila tokom svoje velike karijere!

SUPER TRENDOVI

Minimalistički make up, XXL trepavice, geometrijske linije na kapcima, stiletto nokti u špic i oči u duginim bojama. To su jesenji trendovi koje vam donosimo direktno sa modnih pista, kao i beauty vodič za šokiranje celog sveta.

PATIKE U GLAVNOJ ULOZI

Nositi udobnu obuću od presudnog je značaja, slažete li se? U ponudi je toliko dobrih modela, da nikada nije bilo lakše uvrstiti patike u svakodnevne outfite. Mi vam u oktobarskom broju nudimo inspiraciju za baš svaki dan u nedelji!

PRIČAJMO O...

Nas u Cosmu nikada nije bilo sramota da pričamo o takozvanim tabu temama, poput onih o moći, seksu i izgledu, pa vam baš uvek donosimo najnovije informacije pravo iz usta stručnjaka - bez okolišanja i ulepšavanja. Zato se vežite - otišli smo daleko u jednom od najodvažnijih članaka dosad.

KAKO DA VAS ULOVE?

Oni znaju u kojoj firmi su potrebni radnici, čak i kada konkursi nisu otvoreni, a sa poslodavcima za koje želite da radite su veoma bliski... Naravno reč je o famoznim headhunterima, čiji mamac sigurno želite da postanete.

foto: Kurir

BUDITE I VI TAJ SREĆAN PAR

Ako ste u poslednje vreme par koga češće opisuje reč „mlako“ nego „leptirići u stomaku“, ne očajavajte. Oživite sve ono što srećnu vezu čini takvom i pre nego kažete „cmok“, ponovno se nećete odvajati jedno od drugog.

OSETITE DUGU

Recite zbogom dosadnim salatama na koje ste navikli! Food blogerka Ela Mils naučiće vas da pravite šarene, lagane i, što je najvažnije, ukusne obroke!

BUT FIRST COFFEE

Ruke gore ukoliko ne možete da pregurate jutro bez kafe! Mi se isto tako osećamo! U znak ljubavi (ili zavisnosti, kako vam draže) prema ovom napitku predstavljamo vam specijal o malim, kofeinskim zrnima.

Novi broj Cosmopolitana, koji garantuje mnogo zabave, u prodaji je od 28. septembra!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track