LC Waikiki stiže u Smederevo i Rakovicu
Foto: Promo

Svako zaslužuje da se dobro obuče

LC Waikiki stiže u Smederevo i Rakovicu

Žena -

LC Waikiki, vodeći turski modni brend, koji je za nepune dve godine postao lider i na srpskom tržištu, otvara svoju 16. i 17. prodavnicu u našoj zemlji, kao i svoju drugu LC Waikiki Home radnju.

Mogućnost da ponesu modele najmodernijeg dizajna, koji su u isto vreme kvalitetni i pristupačni, od sada će imati i građani Smedereva i beogradskog naselja Rakovica.

foto: Promo

Četvrtak, 12. oktobar, rezervisan je za otvaranje prodavnice u Smederevo Shopping Retail Parku, dok će u četvrtak, 19. oktobra, biti otvorena i prodavnica u Capitol Parku Rakovica. Svečano otvaranje obe radnje će se održati od 11:00h, kada je predviđen i početak zabave za mališane uz klovna i facepainting aktivaciju.

foto: Promo

Nakon velikog interesovanja, LC Waikiki Home se pored radnje u Big Fashion Centru u Beogradu, 13. oktobra u 11:00h, otvara i u Mercator centru na Novom Beogradu. LC Waikiki Home nudi veliki izbor artikala za spavaće sobe, kuhinje i kupatila po pristupačnim cenama. Najkvalitetniji turski pamuk i dizajn koji prati poslednje trendove, pretvoriće vašu kuću u dom, spreman za predstojeće hladnije dane.

foto: Promo

Na dan sva tri otvaranja obezbeđen je i dodatni popust u visini od 20% na sve artikle koji već nisu sniženi.

foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track