Najnovije vesti

DA VAŠE DETE SREĆA PRATI: Odaberite neko od 72 imena i to po horoskopskom znaku!
Foto: Profimedia

PAŽLJIVO DONESITE ODLUKU

DA VAŠE DETE SREĆA PRATI: Odaberite neko od 72 imena i to po horoskopskom znaku!

Žena

Prilikom biranja imena za svoje dete, roditelji traže inspiraciju na raznim stranama. Saznajte i koja imena astrologija predlaže za pripadnike svakog horoskopskog znaka i saznajte njihova značenja u pojedinim kulturama!

OVAN Iz Ovnova isijava samopouzdanje i nezavisnost. Strastveni su, kompetitivni i vole da postave sebi ciljeve koje će dostići pod svaku cenu. ZA DEVOJČICE: Arijana (puna života), Una (jedina), Dea (snažna i hrabra), ZA DEČAKE: Aleks (zaštitnik ljudi), Bernard (snažan kao medved), Dominik (gospodar) BIK Bikovi su uporni, strpljivi i vrlo praktični. Imaju snažne kreativne instinkte, prizemljeni su i elegantni. ZA DEVOJČICE: Lena (stena), Ida (rad i obilje), Viktorija (pobednica) ZA DEČAKE: Viktor (pobednik), Even (kamen, stena), Benjamin (sin desne ruke)

foto: Profimedia

BLIZANCI S ovim znakom poistovećujemo inteligenciju, ambiciju i oštar um. Blizanci su šarmantni i harizmatični pojedinci. ZA DEVOJČICE: Sofija (mudrost), Karla (snažna), Hana (sreća) ZA DEČAKE: Elio (uzdizanje), Kaspar (čuvar blaga), Gabrijel (heroj) RAK Rakovi su emotivni, osetljivi, empatični i imaju izražene zaštitničke instinkte. Brižni su i vole da pomažu ljudima. ZA DEVOJČICE: Elvira (poštena), Kora (nevinost, čistoća), Julijana (blistava) ZA DEČAKE: Mikael (dar od Boga), Arian (junak), Julijan (blistav) LAV Lavovi su ponosni, hrabri, odani i uvek štite svoje najmilije. Temperamentni su i imaju puno energije. ZA DEVOJČICE: Almira (princeza), Elenora (sjajna), Rozabela (zaštitnica) ZA DEČAKE: Aron (čvrstoća, snaga), Erik (vladar), Maks (najveći)

foto: Profimedia

DEVICA Promišljene, obzirne, vredne – sve su to device. Vole na vreme da izvršavaju svoje obaveze, praktične su i marljive. ZA DEVOJČICE: Klara (sjajna), Agata (dobra), Mona (plemenita) ZA DEČAKE: Ezra (pomoć), Hugo (razum), Rafael (iscelitelj) VAGA Vage su vrlo društvene, uvek diplomatski nastrojene i sofisticirane. Imaju oko za detalje i lepe stvari. Sjajne su u uspostavljanju osobnih i poslovnih kontakata. ZA DEVOJČICE: Anabela (ljupkost), Belinda (lepa), Inga (moćna) ZA DEČAKE: Izak (smeh), Sebastijan (uzvišen, častan), Roni (svetlo) ŠKORPIJA Uz Škorpije povezujemo moć, strast i harizmu. U svemu što rade vidi se njihova upornost i želja za uspehom i pronalaskom vlastite svrhe. ZA DEVOJČICE: Astrid (ljubljena), Arabela (čast, ponos), Matilda (snažna ratnica) ZA DEČAKE: Ernest (odlučan, borac), Bruno, Gregor (oprezan)

foto: Profimedia

STRELAC Osobe rođene pod znakom Strelca cene svoju slobodu. Po prirodi su optimistični, samopouzdani i slobodna duha. ZA DEVOJČICE: Eda (duša), Leticija (veselje, radost), Nadja (nada) ZA DEČAKE: Ivor (branitelj), Jona (onaj koji je u milosti), JARAC Jarčeve krasi odanost i ambicija. Vrlo su disciplinirani, vredni, odlučni i sposobni. ZA DEVOJČICE: Nikol (pobeda naroda), Irma (plemenita), Tara (zvezda) ZA DEČAKE: Emil (onaj koji se takmiči), Gregor (oprezan), Lukas (svetlost)

foto: Profimedia

VODOLIJA

Vodolije su osobe koje se ne zamaraju društvenim konvencijama i pritiscima. Slobodoumni su, svemu u životu pristupaju kroz svoj individualni pristup. ZA DEVOJČICE: Alisa (istina, vernost), Frida (mir), Simona (uslišeno) ZA DEČAKE: Arvin (onaj koji eksperimentiše), Samir (zabavljač), Damjan (onaj koji pobeđuje) RIBA Ribe su vrlo osetljive osobe i empatične osobe koje uvek saosećaju s problemima drugih. Povučene su i vole sanjariti. ZA DEVOJČICE: Amalija (nežna), Dalila (osećajna), Sana (blistavost) ZA DEČAKE: Julijan (blistav), Kristofer (onaj koji nosi Boga), Jakob (pratilac).

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Zadovoljna.hr)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...