Upoznajte lepote Egipta i Crvenog mora u hotelu The Desert Rose Resort
Foto: Promo

Upoznajte lepote Egipta i Crvenog mora u hotelu The Desert Rose Resort

Žena -

Postoji jedan deo sveta gde je najlepše otići upravo u jesen, a to je svakako Hurgada, odnosno sav onaj lepi zlatni pesak koji se kilometrima pružaju na sever i jug od prelepe Hurgade.

Upravo je jesen onaj deo godine koji kao najlepši preporučuje agencija „1 A Travel“. Vreme je tada idealno: dnevne temperature vazduha variraju od 30 do 35 stepeni, a večeri su sve prijatnije sa vetrićem koji donosi osveženje sa pučine, i šetnje su neminovne. A pri tome, temperatura mora je oko 30 stepeni, što garantuje i mnogo kupanja i uživanja u vodenim sportovima. Ako se tome doda i to da su u svim hotelima gužve manje, onda se razume da je jesen u Hurgadi pravo godišnje doba za pravi odmor, i ispunjenje snova svakoga ko je makar malo hedonista. Jesenje sunce je upravo i najprijatnije za obilaske i izlete, kao i ronjenje u Crvenom moru i razgledanje prebogatog podvodnog sveta, posebno korala. Dakle, Egipat je pravi izbor!

foto: Promo

Hotel „Desert Rose“ se nalazi u južnom delu Hurgade, na svojoj plaži, oko 10km od centra i aerodroma. Krasi ga prelepa prostrana bašta na oko 1km peščane plaže u obliku lagune, pa je ovaj resort idealan za porodice sa decom. Pored ove, hotel poseduje i dve manje plaže kao i ponton. Jedan mali deo je pod koralnim grebenom pa ovaj hoel privlači i veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Osim toge, tri velika bazena, akva park sa šest tobogana, teniski teren, tereni za fudbal, košarku ili odbojku, spa centar...samo su deo ponude hotela i garant odličnog provoda. Kada se tome doda mir na plaži bez mnogo graje i gužve, mir u resortu koji nije „prepunjen“ kao u letnjim mesecima i temperature mora i vazduha primerenije odmaranju i uživanju, onda je jasno da je „last minute“ prava stvar!

Požurite i na vreme osigurajte svoje mesto u hotelu “Desert Rose” ili nekom od mnogih drugih iz bogate ponude turističke agencije “1 A Travel”. Posetite www.1atravel.rs ili pozovite call centar na broj 011/655-78-00 i ljubazni radnici agencije će vam pomoći u vašem odabiru hotela.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track