STAIGENBERGER AL DAU BEACH & STAIGENBERGER AQUA MAGIC RESORT
Foto: Promo

STAIGENBERGER AL DAU BEACH & STAIGENBERGER AQUA MAGIC RESORT

Žena -

Ako ovog leta niste mogli na odmor ne očajavajte. Jesen, čak i novembar, je pravo vreme za to. Prvenstveno, postoji jedan deo sveta gde je najlepše otići upravo u oktobru i novembru, a to je obala Crvenog mora, odnosno sav onaj lepi zlatni pesak i palme koji se kilometrima pružaju duž prelepih obala Egipta. S druge strane, tradicionalno, turoperateri su za ovaj period pripremili vrlo prijatna iznenađenja u vidu „last minute“ ponuda, sa dosta nižim cenama nego u sezoni. Kada se tome doda mir na plaži bez mnogo graje i gužve, mir u resortima koji nisu „prepunjeni“ kao u letnjim mesecima i temperature mora i vazduha primerenije odmaranju i uživanju, onda je jasno da je „last minute“ prava stvar!

foto: Promo

Postoji jedan deo sveta gde je najlepše otići upravo u novembru, a to je svakako Hurgada. Upravo je novembar onaj deo godine koji kao najlepši preporučuje agencija „1 A Travel“. Vreme je tada idealno: dnevne temperature vazduha variraju od 25 do 30 stepeni, a večeri su sve prijatnije sa vetrićem koji donosi osveženje sa pučine, i šetnje su neminovne. A pri tome, temperatura mora je oko 30 stepeni, što garantuje i mnogo kupanja i uživanja u vodenim sportovima. Ako se tome doda i to da su u svim hotelima gužve manje, onda se razume da je jesen u Hurgadi pravo godišnje doba za pravi odmor, i ispunjenje snova svakoga ko je makar malo hedonista. Novembarsko sunce je upravo i najprijatnije za obilaske i izlete, kao i ronjenje u Crvenom moru i razgledanje prebogatog podvodnog sveta, posebno korala.

foto: Promo
foto: Promo

Ako vaš izbor za jesenji odmor ipak bude Egipat, mesta u prelepim resortima Hurgade po „last minute“ cenama u agenciji „1 A Travel“ još uvek ima dovoljno. Preporuka su hoteli „Staigenberger Aqua Magic“ ili “Steigenberger Al Dau”. Raskoš dubina Crvenog mora svakako je primamljiva ljubiteljima ronjenja, a beskrajne peskovite plaže pravo su mesto za oslobađanje od nagomilanog svakodnevnog stresa. A ova dva resorta pružaju gostima sve šti pet zvezdica mogu da pruže – od all inclusive usluge i raskošne lepeze resotrana i izbora hrane i pica, preko spa centara sa masažama i relaksacijom, pa do sportskih aktivnosti na mnogobrojnim terenima. I za najmlađe su ova dva hotela pravi izbor i sigurno im neće biri dosadno niti će im nedostajati zabave.

foto: Promo

U agenciji „1 A Travel“ upravo u ovom periodu važe specijalni popusti, odnosno cene koje su mnogo niže od sezonskih, a verujemo da će svako u lepezi od preko 200 hotela pronaći pravi kutak za svoj zasluženi odmor. Sve što treba da učinite je da pozovete Agenciju „1 A Travel“ putem call centra 011/655-78-00, ili preko sajta www.1atravel.rs na kome se i možete upoznati sa ogromnom ponudom i kapacitetima, kao sa izuzetnim „lastminute“ cenama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track