DEBELA SI, NE ŽELIM DA IMAMO SEKS: Potresna seksualna ispovest slavne manekenke!
Foto: Profimedia

nije bilo lako

DEBELA SI, NE ŽELIM DA IMAMO SEKS: Potresna seksualna ispovest slavne manekenke!

Žena -

Ove godine je šetala na reviji Majkla Korsa, slikao ju je slavni Mario Testino, dobila ja nagradu za model godine i pokazala je celulit kada god je poželela.

Ona je Ešli Grejem, ostvarila je san svih bucki, ali život joj nije uvek bio tako sladak.

Pre poznanstva sa suprugom Džastinom Ervinom i te velike ljubavi pretrpela je niz teških i negativnih iskustava. Ovo su neki od najintimnijih delova iz njene nove biografije.

Prvu vezu sam imala sa 16 godina. Moj prvi dečko i ja bili smo u vezi zajedno tri meseca, a onda mi je on rekao: “Moram da raskinem sa tobom jer ne želim da imamo seks. I bojim se da ćeš biti debela kao moja mama”, otkrila je Ešli.

L A T E X

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Zbog tog lošeg iskustva njeno prvo seksualno iskustvo izgledalo je ovako:

"Izgubila sam nevinost sa momkom kojeg sam jedva poznavala jer mi je udeljivao komplimente, poput ovih: “Ešli, zaista izgledaš lepo danas” ili “Volim kada tako namestiš kosu”. Inače sutradan me u školi ignorisao".

U knjizi je otkrila da se ovakav obrazac u njenom ljubavnom životu posle preseljenja iz Nebraske u Njujork, zbog manekenske karijere, iznova ponavljao.

"On bi me izveo na sastanak, imali bismo seks i onda mi se više nije javljao", kaže Ešli Grejem.

No caption necessary #marriedlife

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Sve je promenio slučajni susret sa Ervinom u crkvi. Ešli, koja je danas vodeća plus sajz zvezda, napisala je da je tog dana osetila da su se “njihove duše prepoznale”.

Tu vezu opisuje kao nevinu i slatku. Zbog vere koju sledi Ervin, njih dvoje nisu mogli da imaju seks, ali su zadovoljstvo pronalazili u izlascima i druženju uz omiljene filmove. Bez obzira na jačinu osećanja koja su ih spajala morali su da prebrode brojne prepreke. Jedna od njih je bila reakcija njene porodice koja nije, kako je priznala manekenka, imuna na rasnu diskriminaciju.

Sve je na kraju ispalo dobro, a tome je umnogome doprineo upravo Ervin koji je ”uvek ljubav stavljao isped ponosa”. Njihova priča krunisana je brakom.

I mada odluka o celibatu nije bila njen predlog, ljubav Ešli i njenog muža dokaz je da postoje i veze kod kojih seksualni život nije bitna stavka.

ILYSM?

A post shared by A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

(Kurir/Blic, Foto:Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

INSTAGRAM GORI ZBOG NJENIH OBLINA: Najpoznatija plus sajz manekenka napravila haos snimkom golih grudi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track