TRIKOVI ZA UŠTEDU: Šta da radite kada vam je potrebno dodatno svetlo, a ne želite da razvodite još kablova?
Foto: Promo

TRIKOVI ZA UŠTEDU: Šta da radite kada vam je potrebno dodatno svetlo, a ne želite da razvodite još kablova?

Žena -

Ako u kući ili stanu u kom živite ili prostorijama u kojima radite imate neosvetljene delove gde vam je obično samo na kratko neophodno slabije svetlo, a gde ovo standarno ne dopire, pogledajte OVDE šta vam može biti od velike koristi!

LED prekidač je idealna stvarčica neophodna u svakoj kući! Lepi se za zid i SIJA CEO, a može da se postovi u orman, u podrum u kom nema svetla, u garažu ili u bilo koji drugi ugao vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Ovaj genijalni LED prekidač ima 24 lampice i idealan je kada imate malu bebu i kada vam je u prostoriji u kojoj spava potrebno samo malo svetla kako biste videli da li je sve u redu, a koje ipak neće ometati bebu dok spava. Danas možete iskoristiti akciju i kupiti ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po super ceni od samo 490 rsd!

foto: Promo

Ovaj LED prekidač radi na 3xAAA baterije (koje NISU uključene u pakovanje). Pomoći će vam da se lakše krećete čak i u onim uglovima kuće koju su najmračniji, a intenzitet neće biti prejak i neće vam smetati.

Iskoristite sniženje i kupite ovaj praktični LED prekidač po EXTRA SNIŽENOJ CENI! Poručite online OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track