PRAZNICI I KILAŽA: Kako da se ne ugojite tokom perioda slava?
Foto: Promo

PRAZNICI I KILAŽA: Kako da se ne ugojite tokom perioda slava?

Žena -

Ne čekajte lepo vreme da biste počeli da vodite računa o svom izgledu, tada će već biti kasno i kajaćete se kad ne budete mogli da uđete u svoju omiljenu garderobu. Kako je sada vreme slava i jede se više nego inače, vreme je da za sebe nabavite nešto što će sprečiti da se masne naslage talože i što će pomoći da postojeće salce nestane – pogledajte OVDE i OVDE kako!

Brojne poznate ličnosti održavaju kilažu i suvišne kilograme skidaju HELANKAMA I POJASOM ZA MRŠAVLJENJE! Oni koji su ih probali tvrde da su najefikasniji za skidanje suvišnih kilograma i celulita. Pojas i helanke izrađeni su od specijalne tkanine Neotex koja podiže tempeaturu tela i na taj način ubrzava topljenje masnih naslaga do čak 4 PUTA! A danas ih OVDE i OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti na SA VELIKIM POPUSTOM!

foto: Promo

Helanke i pojas za mršavljenje možete nositi tokom redovnih svakodnevnih aktivnosti: samostalno ili ispod garderobe dok šetate, trčite ili odmarate. Neprimetni su i možete ih nositi ispod pantalona čak i dok ste na poslu.

foto: Ubijen

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku! Poručite svoje helanke i pojas za mršavljenje putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE i OVDE non stop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track