Najnovije vesti

ČESTO SPAVATE U HOTELU? OVE TRIKOVE MORATE DA ZNATE: Ne dozvolite da vam uzimaju više para!
Foto: Profimedia

BIĆE VAM SVE LAKŠE

ČESTO SPAVATE U HOTELU? OVE TRIKOVE MORATE DA ZNATE: Ne dozvolite da vam uzimaju više para!

Žena

Ukoliko često putujete i odsedate u raznim hotelima, važno je da znate neke trikove.

Verovatno ćete se posle ovoga zamisliti kako se toga niste setili ranije. Ove sitnice vam mnogo mogu značiti.

1. Ako odsedate u hotelu u kojem vam naplaćuju korišćenje interneta, često možete koristiti svoj telefon kao privatnu, ličnu internet pristupnu tačku. Samo proverite kod svog provajdera pre nego što krenete.

2. Često vaš prtljag dolazi opremljen štipaljkama za odeću. Ove štipaljke možete koristiti kako bi vaša četkica za zube bila podignuta i daleko od potencijalnih klica. To je odličan način da ostanete zdravi i izbegnete bolesti tokom putovanja.

foto: Profimedia

3. Tokom odmora obično pokušavamo da izbegnemo pranje veša. Ali ako imate nekoliko majica koje trebate oprati, jednostavno stavite plastičnu vrećicu preko odvoda i u nju stavite novčić kako biste bili sigurni da će se umivaonik napuniti vodom. Sada ste spremni za pranje.

4. Ako vam nedostaje mesto da napunite svoj telefon ili ste zaboravili punjač kod kuće, ne morate trošiti novac za punjenje vašeg telefona. Većina televizora u hotelu će imati rezervni USB port koji funkcioniše.

foto: Profimedia

5. Ako vam je potrebno mesto da promenite pelene bebi, lako možete pretvoriti radni sto u hotelu u savršeno mesto za presvlačenje bebe.

6. Ako imate lagan san i želite uživati u sobi u tišini, stavite peškir ispod vrata kako biste blokirali bilo kakva neželjena svetla ili zvukove koji bi vam mogli ometati san.

7. Iako većina zavesa u hotelu obavlja odličan posao u blokiranju svetlosti, obično ostaje deo koji ne možemo zatvoriti. Umesto da vam to ometa san, vešalicu iskoriste da biste rešili ovaj problem.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Novi.ba)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...