Najnovije vesti

POZNATA BALERINA GODINAMA NE MENJA REŽIM ISHRANE: Evo kako ostaje mršava, a ne gladuje!
Foto: Printscreen/Instagram

OTKRILA

POZNATA BALERINA GODINAMA NE MENJA REŽIM ISHRANE: Evo kako ostaje mršava, a ne gladuje!

Žena

Profesionalna balerina Meri Helen Bovers je žena koja je zadužena za savršen izgled mnogih poznatih ličnosti - od Viktorijinih anđela do holivudskih glumica.

Meri Helen Bovers je profesionalna balerina koja je prve korake imale u Školi američkog baleta. U 16. godini se preselila u Njujork, diplomirala je na Univerzitetu Kolumbija i počela da podučava mnoge poznate dame.

Meri je svoje isksutvo u baletu iskoristila u osmišljavanju virutelnih treninga pod nazivom "Ballet Beautiful", u okviru koga pokazuje vežbe namenjene ženama. Poznato je da je Meri pomagala Natali Portman za ples u trileru "Crni labud".

Pored vežbanja, Meri je u razgovoru za jedan portal otkrila je da ona ima poseban režim ishrane, koji već godinama ne menja. Ona ne gladuje, a uspeva da zadrži perfektan izgled.

Pre doručka: Velika čaša voda Doručak: Ovas sa orasima i breskvom Ručak: Seckana salata sa gamborima, paradajzom i avokadom Večera: Zelena salata sa svežom testeninom u domaćem sosu od paradajza.

Što se tiče užine, Meri kaže da obično jede jabuku, sir i bademe. Posebno uživa u svežem voću i sirovim orašastim plodovima. Ono što nikada ne jede je previše slana hrana i kisela pavlaka.

Kurir.rs, Foto: Printscreen/Instagram

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...