ZAVEDITE GA: Devojke, šanse kod muškaraca su vam za 30% veće ako imate lepe nokte!
Foto: Promo

ZAVEDITE GA: Devojke, šanse kod muškaraca su vam za 30% veće ako imate lepe nokte!

Žena -

Varate se ako mislite da muškarci primećuju samo ženske obline. I tek kako obraćaju pažnju i na ženske ruke i jako im je važno da imaju negovane, uredne nokte. Zato dosta izgovora da nemate vremena, novca, jer nokti mogu da vam budu sređeni i bez odlaska u salon – pročitajte OVDE savete.

Postoje stvari koje svaka žena morati imati kod sebe gde god da se nalazi! Jedna od njih je i NAKED NAILS manikir set koji omogućava da u samo 3 KORAKA dobijete perfektno sređene nokte. Sa njim ćete se zasigurno rešiti svih nasavršenosti, zadebljanja i zanoktice. Sadrži 3X2 dodatka: 2 za turpijanje, 2 za poliranje i 2 za visoki sjaj, a na aparatu koji ih pokreće moguće je izabrati dve brzine. Biće vam potrebno samo par minuta dnevno, a imaćete nokte kao iz salona. I PLUS što set možete koristiti i za nokte na nogama. Danas se OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 ceo set može kupiti za SAMO 990 din!

foto: Promo

Uštedite novac i uštedite svoje dragoceno vreme! Platite manje od jednog tretmana u salonu ceo set koji će vam dugo koristiti i sredite nokte za samo par minuta umesto višečasovnog sedenja kod kozmetičara.

Već danas po ovoj fantastičnoj ceni poručite svoj Naked Nails manikir set OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999. A ako ste muškarac, ne propustite da svoju lepšu polovinu obradujete ovakvim poklonom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track