MUČE VAS BOLOVI U LEĐIMA I ZGLOBOVIMA? Pomozite sebi kućnom terapijom
Foto: Profimedia

Sjajni predlozi

MUČE VAS BOLOVI U LEĐIMA I ZGLOBOVIMA? Pomozite sebi kućnom terapijom

Žena -

Naša kičma je pod konstantnim gravitacionim pritiskom, od trenutka kada počnemo da hodamo. Zbog toga, tokom vremena, pritisak na osetljiva nervna vlakna, dovodi po pojave bola. Vazdušno dekompresioni sistem je nova tehlogija koja pomoću vazdušnih komora, nežno rasteže trup, umanjujući uticaj gravitacije i pritisak, koji izaziva bol.

Istezanje je jako važno, ali je značajnije ako koristite magičnu potporu za leđa. Magična podrška za leđa je dizajnirana tako da učini vaš život lagodnijim kroz zdrava leđa. Prikladan i lak za korišćenje, tretman za leđa i prevenciju. Koristeći magičnu podršku za leđa, istegnite mišiće i olakšajte bol u leđima, izazvan zategnutim mišićima, preteranim savijanjem, nedovoljnom prirodnom krivinom vaše kičme. Možete je koristiti svuda. U pakovanju se dobija i kaiš, pomoću kojeg se podrška za leđa vezuje za naslon stolice. Njena cena je 2190 rsd, OVDE je odmah možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo
foto: Promo

Dekopresioni pojas za leđa, predstavlja novu tehnologiju u tretmanu bolova u lumbalnom delu leđa i bolova u kičmi. Posle tretmana dekompresionim pojasom za lumbalni deo leđa, pojas pomaže u vraćanju odgovarajuće pozicije međupršljenskog diska ili jezgra diska, povećavajući međupršljenski prostor i tako umanjuje pritisak između pršljenova. Pomaže u sledećim slučajevima: Pomaže u tretiranju degenerativnih bolesti međupršljenovih diskova, diskuhernije, spinalne stenoze, išijasa, spondiloze. Pomaže u eliminisanju bola u leđima, kukovima, butinama i nogama/stopalima. Kod ispalih ili oštećenih diskova, umanjuje bol produžavajući prostor između dva diska u lumbalnom delu kičme. Uz pojas dolazi standarno ručna pumpa. OVDE pojas možete naručiti, po ceni od 11900 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo
foto: Promo

Vazdušni pojas je američki patentirani uređaj dizajniran da lagano podigne torzo pomoću vertikalnih vazdušnih stubova. On je lagan i jednostavan za upotrebu, nudi visok stepen pokretljivosti i stabilizacije leđa u cilju olakšavanja bola i sprečavanja povreda. Može da se nosi ispod odeće čime omogućuje obavljanje svakodnevnih aktivnosti kao što su vožnja, šetnja i stajanje tokom dužeg vremenskog perioda. Kada se vazdušni pojas nosi između donjeg dela grudnog koša i gornjeg dela bedra (karlični greben), deluje tako što obezbeđuje istezanje, čime smanjuje pritisak u lumbalnom delu kičme. Vertikalne vazdušne komore stvaraju podršku, obezbeđujući smanjenje pritiska u lumbalnom delu kičme i uspešno eliminišući bol koji se zrakasto širi u donjem delu leđa. Povećanje međupršljenskog prostora omogućava da se međupršljenski disk vrati u svoj prirodni položaj. OVDE možete poručiti dupli dekompresioni pojas za leđa, po ceni od 12900 rsd, ili pozviom na broj telefona 011/4420-502.

foto: Promo
foto: Promo

* Proizvodi su američki patent.

Još fenomenalnih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track