Najnovije vesti

(VIDEO) SA 8 GODINA IZGUBILA JE OCA, A NA SVOM VENČANJU DOŽIVELA IZNENAĐENJE: Suze nije mogla da zaustavi! Ovo će pamtiti ceo život!
Foto: Printskrin Youtube

POTRESAN TRENUTAK ZA SVE

(VIDEO) SA 8 GODINA IZGUBILA JE OCA, A NA SVOM VENČANJU DOŽIVELA IZNENAĐENJE: Suze nije mogla da zaustavi! Ovo će pamtiti ceo život!

Žena

Emili je izgubila oca kada je imala samo 8 godina, međutim, on joj je ostavio pismo koje je otvoreno na njenom venčanju. Od njegovih reči, srce će vam zadrhtati.

Naime, Tom Eksel je 2001. godine izgubio bitku sa rakom, a kako je znao da mu se poslednji dan približava, odlučio je da napiše srceparajuće pismo svojoj mezimici, koje je trebalo da otvori na dan svog venčanja.

Kada je došao veliki dan, Emili je otvorila pismo i gotovo ostala bez daha dok je čitala reči koje joj je otac posvetio.

foto: Printskrin Youtube

"Mojoj dragoj ćerki Emili.

Oduvek si bila moje srce i duša, i to ćeš zauvek ostati.

Pišem ti ovo pismo za dan venčanja kako bih ti rekao kako neću biti tu telom, ali hoću duhom.

Sećam se kada i tek počinjala da hodaš i razmišljam kako bi izgledalo da mogu da te dovedem do oltara na dan venčanja.

To hodanje je put do novog početka. Dan venčanja je kao početak novog života sa durgom osobom koju voliš. Više ništa nećeš morati da radiš sama.

Sada imaš partnera koji će biti uz tebe - i u dobru, i u zlu - nešto što bih voleo da sam ja mogao da uradim za tebe, da nisam umirao. Pronašla si nekoga ko će biti ta osoba za tebe.

foto: Printskrin Youtube

Bila si sunce u mojim najmračnijim trenucima. Želim da imaš najbolji život. Samo tražim da se odnosite jedno prema drugom sa velikim poštovanjem i ljubavlju. Nadam se da ćete imati decu koju ćete voleti kao što sam ja voleo tebe.

Moj savet je da uvek jedno drugome kažete "volim te". Čak i kada ste ljuti ili se ne slažete oko nečega.

Ljubav će uvek čuvati vaš brak.

Drugi savet koji imam da ti dam jeste - uvek budi ono što jesi i nikada se ne menjaj, jer to je razlog zašto se volite.

Stvari koje sa sobom unosiš u brak će izvlačiti ono najbolje iz vas. Imaj prijatelje i porodicu jer njima možeš da se okreneš kada nastanu problemi. Ali, uvek slušaj svoje srce kada donosiš odluke.

Volim te Emili. Znam da bih voleo i tvog muža. Uvek ću biti uz tebe.

Dobro došli u svoju novu porodicu", napisao je otac a onda je imao poruku i za svog zeta.

foto: Printskrin Youtube

"Poruka za muža... Neću biti tu da te zastrašujem i postavljam ti milion pitanja pre nego što stvari između vas postanu ozbiljne, niti ću ti reći da spavam sa pištoljme ispod jastuka i da sam ti zapisao tablice. Ali ono što mogu, jeste da te uhodim kao duh.

Tretiraj je kao princezu, i postaće tvoja kraljica."

Ovo pismo izazvalo je suze kod svih gostiju, a Emili će ovaj trenutak sigurno pamtiti do kraja svog života.

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...