(FOTO) BILA JE OGROMNA I POČELA JE DA POSTI: Smršala je 30 KG i postala je SEKS BOMBA
Foto: Pritnscreen/Instagram

ODLUČNA

(FOTO) BILA JE OGROMNA I POČELA JE DA POSTI: Smršala je 30 KG i postala je SEKS BOMBA

Žena -

Samo što se vratila sa odmora na Tajlandu za Amandu Fišer (32) usledilo je vrlo neprijatno iznenađenje. Naime, videvši fotografiju sebe ispred jednog restorana ova Australijanka shvatila je kako zapravo izgleda - ogromno. Morala je odmah nešto da učini po tom pitanju i počela je da drži neke od najmodernijih dijeta. Iznenađenje! Izgledala je još gore nego pre. Onda je odlučila da posti.

Ova vrsta dijete podrazumeva različitu ishranu s vremena na vreme, zato se i zove isprekidani post. Dakle, plan njene ishrane bazirao se na biljkama. Gospođa Fišer smršala je skoro 30 kilograma i danas ima pravo bikini telo.

Za to joj je trebalo devet meseci.

"Nije bilo lako držati se pravila, jer nije drastična ishrana poput drugih dijeta", navodi ona.

Za doručak je Amanda konzumirala ovsene kaše, proteinske šejkove, vruću vodu, bobice i bananu. Do podneva bi pojela još neku voćku, dok je za ručak imala kukuruzni griz sa avokadom, paradajzom, biberom i malo morske soli. Predveče je na jelovniku bio pasulj, sočivo ili salata.

Ključno kod ove dijete je da se jede osam sati u toku dana, a ne jede, odnosno posti, ostalih 16 sati.

"Naravno, u početku sam bila malo letargična, jer nisam navikla na tako nešto. Ne bih vam savetovala da sve izbacite odjednom, i kofein i šećer i mlečne proizvode (što sam ja uradila). Vremenom postaje sve lakše", rekla je Amanda.

"Nakon što sam dostigla željenu težinu, želela sam još da napredujem", rekla je Amanda, koja je tada počela da se sprema za fitnes takmičenja.

Najbitnije da bi vaša dijeta bila uspešna jeste da ne preskačete doručak - savetuje Amanda, koja kaže da joj je ovaj post pomogao da postigne željeni cilj, naučio je da poštuje raspored i da se nikad više ne prejeda.

(Kurir.rs/Dailymail.co.uk/Foto Printscreen/Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) 10 razloga zašto treba jesti turšiju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track