ZAPOČELI STE VEZU, ALI NISTE SIGURNE DA JE BAŠ ON ONAJ PRAVI? Ovi znaci pokazaće da li ste u šemi sa pravim muškarcem ili razmaženim dečakom!
Foto: Profimedia

RAZLIKOVANJE

ZAPOČELI STE VEZU, ALI NISTE SIGURNE DA JE BAŠ ON ONAJ PRAVI? Ovi znaci pokazaće da li ste u šemi sa pravim muškarcem ili razmaženim dečakom!

Žena -

Ako ste se iz nekog razloga upitale da li je vaš partner muškarac ili večiti dečak, trebalo bi da znate da postoje znaci za razlikovanje.

Upali ste u zamku i ne znate da li je vaš izabranik muškarac ili večiti dečak koji nikako da odraste. Da li je on neko na koga možete potpuno da se oslonite?

foto: Profimedia

Ovo su znaci za razlikovanje.

Muškarac govori ono što misli i misli ono što govori... S druge strane, dečak govori ono što misli da će se vama svideti. Ako njegovi postupci nisu u skladu sa njegovim delima, ispred vas je dečak koji nije spreman da odraste. Reći "volim te" je jednostavnije nego to i dokazati. Muškarac je siguran u svoj identitet... Dečak pokušava da se uklopi u društvo. Muškarac zna da je muškarac i nema potrebu da to dokazuje. Muškarac je ponosan na vaš uspeh... Večitog dečaka plaši vaš uspeh jer zna da ima posla sa pametnom i samostalnom ženom. Muškarac će vas podsticati da budete bolja verzija i tako ćete se razvijati zajedno. Muškarac živi za budućnost... Dečak živi u sadašnjosti. Drugim rečima, ako mu se zaista sviđate, muškarac će sa vama praviti planove. Dečaku će to biti problem. Muškarca zanima inteligencija... Dečake zanima samo vaš izgled.

foto: profimedia

Kurir.rs/ Superžena , Foto. Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track