(FOTO) MLADIĆ SA KOSOVA ZAPROSIO DEVOJKU, PA MU JE ONA POKAZALA FOTKU SA LETOVANJA IZ CG: Iza nje se krije istina koja ju je ostavila u šoku!
Foto: Printscreen

NEVEROVATNO

(FOTO) MLADIĆ SA KOSOVA ZAPROSIO DEVOJKU, PA MU JE ONA POKAZALA FOTKU SA LETOVANJA IZ CG: Iza nje se krije istina koja ju je ostavila u šoku!

Žena -

Veronika Koliki je bila najsrećnija žena na svetu, kada je njen sadašnji dečko zaprosio, a onda je pronašla fotografiju koja ju je ostavila bez teksta.

Verona Koliki i njen verenik Mirand Buzaku su gledali stare fotografije, iz perioda kada je Verona bila mala, a pažnju im je privuklo nešto neočekivano.

Na jednoj od fotografija sa letovanja u Crnoj Gori, Verona pozira sa rođakama u plićaku, a u pozadini se vidi dečak koji pluta na dušeku. Mirand je gledajući fotografiju prepoznao dušek i majicu, a onda i samog sebe u tom istom dečaku od pre 10 godina.

A post shared by Inspire ? (@veronavanity) on

Na prvi pogled nisu mogli da poveruju šta se dogodilo pa su odlučili da sve provere sa njegovim roditeljima.

"Ova fotografija je snimljena pre deset godina, a kad sam je pokazala vereniku, on je prepoznao majicu i dušek koji su bili isti kao njegovi", rekla je Veronika, pa su krenuli u ispitivanje.

Iako su se nalazili samo nekoliko metara jedno od drugog nisu se upoznali do prošlog leta kad su se susreli na rodnom Kosovu, a godinu dana kasnije su se verili u Turskoj.

A post shared by Mirand Buzaku (@mirandbuzaku) on

Objava u kojoj je Verona podelila celu priču u samo nekoliko dana skupila je preko trideset hiljada lajkova, a mnogi korisnici Instagrama zaključili su da im je jednostavno bilo suđeno da završe zajedno.

Kurir.rs/Daily Mail, Foto: Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ZAPROSIO JE DEVOJKU NA IVICI PROVALIJE: Najlepši trenutak u životu prekinula im je KATASTROFA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track