KAD ŽENA HRČE: Hrkanjem sam oterala muža iz kreveta, a OVO sam uradila da ga tamo vratim!
Foto: Promo

KAD ŽENA HRČE: Hrkanjem sam oterala muža iz kreveta, a OVO sam uradila da ga tamo vratim!

Žena -

Ljubica (42) je već 15 godina u braku sa čovekom koga, kaže ona, obožava! Odlično se slažu, ali priznaje da su imali krizu u braku, a sve zbog njenog hrkanja. Zvuči kao muško „zvocanje“, ali ima smisla. Pročitajte šta nam je Ljubica rekla na tu temu.

„Nije moj muž neko „zakeralo“ niti sam ja trpela neke kritike što hrčem. Nego, prosto, čovek jadan više nije mogao da spava pored mene koliko sam bučna i preselio se u drugu sobu. Super smo se mi i dalje slagali, ali u spavaću sobu više nismo odlazili zajedno i više nije bilo nekih spontanih momenata, poljupci i tako to, znate na šta mislim. Onda smo to tako prihvatili kao normalno i shvatili da nema više one večernje romantike, jer samo smo u to doba mogli da je imamo u našoj sobi, jer ima nas dosta u kući i ne možemo baš da se „volimo“ kad hoćemo.“ – smeje se Ljubica.

„Nisam htela da to tako ostane, pa sam rešila da nešto preduzmem, a na operaciju nisam smela. Nego kupim ja lepo prsten protiv hrkanja, sa magnetom kažu, pa rekoh ako pomogne pomogne. Nisam baš nešto mnogo verovala u to, ali jeftina stvarčica, pa i da ne radi nema veze. Međutim, to ne da radi, nego ja sad mog Zorana ne mogu da isteram iz sobe ni kad hoću.“ – kroz smeh nam priča ona. „Kaže da više UOPŠTE ne hrčem, spavam k'o beba. Tako da svima hoću to da preporučim, odlično je. Ja sam ga konkretno poručila na broj 011/6 888 999, a kaže ćerka da može i online OVDE za samo 590 rsd!

foto: Promo

Prsten protiv hrkanja je toliko lagan i diskretan da će onaj ko ga nosi ujutru kada se probudi zaboraviti da ga uopšte ima na sebi. Uz pomoć ovog specijalnog prstena ćete vi i vaš partner ponovo imati miran san, a pre i posle sna kvalitetno zajedničko vreme.

Ako imate isti problem, poručite već danas telefonom na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop. Prestanite da hrčete i vratite romantiku u spavaću sobu.

(Promo tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track