Najnovije vesti

SANA I ADNAN SU DANE PROVODILI DOPISUJUĆI SE NA INTERNETU: Ugovorili su sastanak uživo, a kada su se konačno videli nastao je PAKAO!
Foto: Profimedia

SLATKICA I PRINC

SANA I ADNAN SU DANE PROVODILI DOPISUJUĆI SE NA INTERNETU: Ugovorili su sastanak uživo, a kada su se konačno videli nastao je PAKAO!

Žena

Sana Klarić (27) iz Zenice i njen suprug Adnan (32) dugo su prolazili kroz bračnu krizu. Utehu su rešili da pronađu na internetu, a usledio je obrt kakav se ne viđa ni u filmovima.

Cela priča desila se pre tačno 10 godina, a u to vreme su "čet rumovi" bili na vrhuncu popularnosti. I tako su i Sana i Adnan rešili da tamo probaju da nađu sreću.

Sana se na internetu predstavljala kao "Slatkica", a Adnan "Princ radosti".

I kako to sudbina ume da namesti, uskoro su se Slatkica i Princ radosti sreli u bepućima interneta. Ispostavilo se da oboje imaju bračne probleme, i uskoro se razvilo prijateljstvo pa onda i ljubav.

"Totalno sam se zaljubila i više nije bilo nazad. Bila sam potpuno uverena da sam našla čoveka svog života, a pritom je bio i u istom sosu od braka kao i ja", pričala je tada Sana.

I Adnan se zaljubio, pa je na kraju, prirodno, usledilo i upoznavanje uživo.

foto: Profimedia

I tada je usledio šok jer - Slatkica je bila Sana, a Princ radosti Adnan.

"Bio sam u potpunom šoku i nisam mogao da poverujem da je Slatkica, koja mi je pisala tako divne stvari, zapravo žena koju sam oženio i koja mi godinama nije rekla lepu reč", komentarisao je Adnan.

I možda vam to zvuči kao začetak potpaljivanja starog plama, Sana i Adnan su se, kako su izveštavali mediji, razveli.

Priča možda jeste stara, ali vredi je ponoviti zbog pouke koja se može izvući - Adnan i Sana nisu uspeli u tome, ali da su se malo potrudili, sigurno bi Adnan iz Sane izvukao Slatkicu, a ona iz njega Princa, jer bilo ih je tu kada su stupili u brak. I pre nego što potražite sreću na internetu i stavite tačku na brak, pokušajte da probudite te "slatkice" i "prinčeve"!

foto: Profimedia

(Kurir.rs/Žena/metro.co.uk)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...