Ako ste u vezi sa OVAKVIM muškarcem, završićete OČAJNI i ISFRUSTRIRANI! Prepoznajte alarmantne signale na vreme!
Foto: profimedia

MNOGO MUKE NI OKO ČEGA

Ako ste u vezi sa OVAKVIM muškarcem, završićete OČAJNI i ISFRUSTRIRANI! Prepoznajte alarmantne signale na vreme!

Žena -

Veza sa nesigurnim muškarcem poprilično je naporan posao. Na prvu loptu se možda čini da je bolje da je muškarac nesiguran nego preterano samouveren, ali nakon ovog spiska stvari koje muškarci rade kad su nesigurni, verujemo da je jasno da nije tako.

Uvek preispituje tvoje motive Kad mu kažeš da ga voliš ili ti ne veruje, ili će tražiti da mu objasniš zašto. Nesiguran muškarac želi potvrdu čak i nakon što ju je upravo dobio, što s vremenom postaje jako naporno.

Ljubomoran je na sve ljude u tvom životu Bilo da su tvoje prijateljice s kojima ponekad želiš da se vidiš, porodica ili kolege s posla, nesiguran će muškarac u svakoj osobi kojoj daješ svoje vreme videti potencijalnu pretnju.

foto: profimedia

Posesivan je Uz ljubomoru i nesigurnost gotovo uvek dolazi posesivnost. Koliko god mu se trudila objasniti da nema potrebe ni za jednim, nesiguran muškarac jednostavno ne može to da prihvati. Agresivan je i nepredvidiv Kad misli da te gubi ili da ima razloga za ljubomoru, nesiguran muškarac gubi kontrolu i radi stvari koje će sigurno požaliti kad se smiri. Čitanje poruka na tvom mobilnom i optužbe koje nemaju veze sa stvarnosti samo su početak. Vodi beleške Koliko si puta izašla sa prijateljicama umesto da si bila s njim, koliko si frajera imala pre njega, koliko često si mu rekla da ga voliš… Nesigurni muškarci konstantno traže dokaz da je njihova nesigurnost opravdana.

(Kurir.rs/SrbijaDanas, Foto:Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Budite mudri i sačuvajte ljubav: Ovih 5 stvari iz vaše veze ne otkrivajte čak ni najbližem prijatelju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track