MLADE ISKRENO PRIZNALE: Evo koje greške smo pravile na venčanju i zbog njih i dan-danas žalimo!
Foto: profimedia

ne radite ovako

MLADE ISKRENO PRIZNALE: Evo koje greške smo pravile na venčanju i zbog njih i dan-danas žalimo!

Žena -

Planirate venčanje? Kako bi budućim mladama olakšale organizaciju najlepšeg dana u njihovom životu i pomogle im da ne učine iste greške, žene koje su svoje venčanje već imale otkrile su zbog kojih 10 stvari najviše žele.

1. "Račun za cveće udvostručio se preko noći. Ili račun za muziku, hranu ili neku drugu uslugu. "

Zbog neočekivanih promena neke mlade suočile su se sa troškovima venčanja na koje nisu računale. I odmah dobile glavobolju! 2. "Nisam dopustila mami da izrazi svoje osećanje na mom venčanju."

Mlade često žele da izbegnu izlive emocija na venčanju bilo od strane roditelja ili neke druge drage i bliske osobe. Neke se boje da će se rasplakati i tako uništiti šminku ili da zbog toga dan neće biti savršene. Međutim, nekad je izražavanje najiskrenijih i najdubljih osećanja baš ono što taj dan čini savršenim. Nema smisla pokušavati udovoljiti svima i insistirati da venčanje bude savršeno jer je to nemoguće. Jednostavno pustite da dan venčanja teče "

foto: profimedia

3. 'Pre venčanja nisam razgovarala sa partnerom o tome kako će se naša veza promeniti nakon ulaska u brak.

Na dan venčanja mnoge mlade iznenadi saznanje da bi se sa ulaskom u brak odnos s partnerom mogao promeniti i da s partnerom nisu razgovarale o bitnim temama.

4. 'Žalim što kod organizovanja venčanja nisam insistirala na detaljima.

Organizovanje venčanja iziskuje puno vremena i strpljenja i na to svaka mlada mora da bude spremna. U suprotnom, može da se dogodi da neće dobiti ono što je želela, na primer, odgovarajuću frizuru što joj i te kako može pokvariti ovaj važan dan. 5. "Trebala sam da zamolim druge ljude da mi pomognu oko organizacije venčanja."

Niko ne očekuje da će mlada sav teret organizacije venčanja preuzeti na sebe. Ljudima kojima je stalo do vas sigurno će vam u tome želeti pomoći. Uostalom, zbog toga su tu , da vam život i vaš dan učine manje stresnim.

foto: profimedia

6. "Žao mi je što na svom venčanju nisam okusila gotovo ništa od hrane."

Mnoge mlade zbog uzbuđenja i treme nemaju apetit pa propuste hranu sa svadbene trpeze. Mlade, opustite se i uživajte u finoj hrani jer i na taj način slavite jedan od najvažnijih dana u svom životu. 7. "Žalim što sam dopustila drugima da se previše petljaju u organizaciju mog venčanja. "

Pomoć je uvek dobrodošla, ali kod nekih stvari, kao što je raspored sedenja gostiju u sali, zadnju reč treba da imaju mladenci. 8. "Žao mi je što sam insistirala na tome da sve bude savršeno."

Nema smisla pokušavati udovoljiti svima i insistirati da venčanje bude savršeno jer je to – nemoguće. Jednostavno pustite da dan teče umesto da ste stalno napeti i da se brinete hoće li sve proći onako kako ste zamišljali. 9. "Žao mi je što nisam potražila profesionalnu pomoć oko organizacije venčanja."

Ako to možete priuštiti, angažovanje profesionalnih organizatora venčanja uvek dobro dođe. Naročito zbog promena koje se mogu dogoditi u poslednji čas, a sa kojima ne želite da opterećujete mamu ili venčanu kumu koje imaju druge obaveze. 10. "Žao mi je što sam zaboravila šta je suština venčanja."

Brinući se za sve goste i sto drugih stvari, mlade često zaborave šta je venčanje zapravo: početak predanosti drugoj osobi za čitav život. Ako na venčanju i ne bude sve po planu, vama i vašem bračnom partneru to će samo dati materijala za smeh ili suze u zajedničkim godinama koje su pred vama.

foto: profimedia

(Kurir.rs/Zadovoljna.hr, Foto:Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track