AKO ŽELITE PROMENU IZGLEDA: Evo kojih će 5 frizura biti HIT u 2018. godini!
Foto: profimedia

budite u trendu

AKO ŽELITE PROMENU IZGLEDA: Evo kojih će 5 frizura biti HIT u 2018. godini!

Žena -

Ako želite da promenite izgled i frizuru, a ne znate šta tačno da uradite sa kosom, možda će vas inspirisati trendovi za 2018.godinu.

Klejton Havkins, frizerka koja je sarađivala sa brojnim poznatim damama među kojima su glumice Elizabet Olsen i Dakota Džonson, iznela je pet trendova koji će obeležiti 2018. godinu kada su frizure u pitanju.

Velike, bogate kovrdže

“Fleš dens" se vratio, ali ovoga puta u još glamuroznijem i šik izdanju. Ako već prirodno imate kovrdžavu kosu, nemojte bežati od toga da je nosite upravo takvu kakva jeste – prirodna. Prirodno je uvek u modi. Možete slobodno svoje kovrdže čak i dodatno da pojačate.

Potpuno ravna kosa

“Ako želite svoju dugu, ravnu kosu održati zdravom, ne zaboravite da je njegujete sa serumima i uljima. Slobodno koristite i sprej za kosu. Dobićete savršeno ispeglanu kosu".

Trake i mašne

"Mašne i trake više nisu namenjene samo devojčicama. Eksperimentisanje sa tekstilima, kao što su veštačka koža i baršun, mogu svaki dosadan konjski rep da učine dostojnim šetnje po crvenom tepihu. Za to je potrebno samo malo truda.”

Volumen je opet IN

“2018. godine će frizure sa volumenom izgledati genijalnije nego ikad”.

Ona takođe savetuje da se ne bojite eksperimentisati sa svojom kosom.

Šiške

“Ako se već dugo pitaš; Da li treba napravim šiške?” onda je 2018. godina napokon vreme u kojem odgovor mora biti: DA! “

Šiške koje se lagano razdvajaju na sredini pristaju svim oblicima lica.

A post shared by Alexa (@alexachung) on

(Kurir.rs,Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Ovo je baš HOT frizura jer vam brica PALI KOSU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track