(FOTO) ŠOKIRA SVET: Kada je bila dete zadirkivali su je zbog visine, a danas svoje noge ne bi menjala ni za šta na svetu! Ali, ima jedan PROBLEM...
Foto: Printscreen Instagram

ušla u ginisovu knjigu rekorda

(FOTO) ŠOKIRA SVET: Kada je bila dete zadirkivali su je zbog visine, a danas svoje noge ne bi menjala ni za šta na svetu! Ali, ima jedan PROBLEM...

Žena -

Svi se slažu da su žene sa dugim nogama prelepe i atraktivne. Međutim ova Ruskinja (30), šokirala je svet dužinom svojih nogu.

Manekenke su poznate po tome da imaju duge noge, ali Ekatarina Lisina je prešišala ne samo žene iz sveta modelinga, već i ceo svet. Ona je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao žena sa najdužim nogama na planeti.

Ekatarina je od malena znala da će biti izuzetno visoka jer je dostigla visinu od 205 cm, što je impesivna visina za ženu. Međutim, nije to glavni fizički atribut koja je odvaja od drugih.

Verovali ili ne, dužina njenih nogu iznosi 133 cm, što je novi Ginisov rekord. Lisina je odlučila da kontaktira ekipu iz Ginisa koja je potvrdila i tako proglasila Ekatarinu ženom sa najdužim nogama.

Međutim, ovo nije jedina titula koju je ona osvojila. Mlada Ruskinja je takođe i najviša manekenka na svetu, tako da drži dva rekorda koja će teško koja devojka moći da obori.

Na pitanje, kako živi sa tolikim nogama, simpatična manekenka je dala sledeći odgovor:

“Srećna sam što imam ovoliko duge noge, jer tako izgledam graciozno i lepo. U mladosti sam imala problema sa samopouzdanjem jer su me deca u školi zadirkivala zbog svoje visine, ali sada sam srećna i svesna svoje lepote. Naravno, ovolika visina i ovolike noge imaju i svoje mane, tako da je najveća noćna mora kada sednem u automobil ili u avion, jer je to gotovo nemoguća misija. Ipak, pored svih poteškoća, nikada ne bih menjala moje noge”, rekla je manekenka.

(Kurir.rs, aura.ba, Foto: PrinScreen Instagram)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Nekada je bila jedna od NAJUSPEŠNIJIH MANEKENKI, a sada postavlja BIZARNE SNIMKE od kojih se ledi KRV U VENAMA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track