Najnovije vesti

(VIDEO) BLOGER JAVNO PRIZNAO I SAD SE ŽESTOKO KAJE: Varao sam ženu dok je bila u 8. mesecu trudnoće!
Foto: Printscreen

UNIŠTENA MU PORODICA

(VIDEO) BLOGER JAVNO PRIZNAO I SAD SE ŽESTOKO KAJE: Varao sam ženu dok je bila u 8. mesecu trudnoće!

Žena

Bloger i voditelj Kevin Klansi priznao je javno na društvenoj mreži Tviter da je varao svoju trudnu surpugu.

On je to priznao pošto ga je njegova supruga Kejtlin Nugen Klansi prozvala na Instragramu. Otkrila je da ju je muž prevario dok je bila u osmom mesecu trudnoće.

U videu koji objavio na istoj društvenoj mreži rekao je kako je sve izgubio jer se ponašao sebično i kao kukavica.

"Ponašao sam se kao dete, a trebalo je da budem muškarac. Sve što sada mogu jeste da tražim oproštaj, dobio ga ili ne. Moj je život uvek bio javan, gradio sam karijeru na pričama o životima drugih i ne očekujem ništa za uzvrat. Znam da ću biti predmet sprdnje, ruganja i poniženja, ali to sve apsolutno zaslužujem", rekao je u svojo ispovesti.

Njegova je supruga javno prokazala prevaru.

"Prošle noći pošto sam stavila svoju 2-godišnju kći i šestomesečnog sina u krevet, uhvatila sam supruga kako se dopisuje s ljubavnicom, što je očito činio od kad sam bila u 8. mesecu trudnoće. Samo nekoliko dana pre nego sam se porodilaa, bio je s njom u hotelu na Manhetnu. I u danima nakon što sam se porodila bio je s njom. Nju je već odbacio pa će i ona dobiti tretman kakav sam imala i sama. Nikad nisam htela da život moje porodice bude javan, ali znam da će ovo do javnosti doći zato sam objavila istinu pre nego javno poniženje i počne", napisala je nesrećna.

Par je u braku od 2004. godine.  

(Kurir.rs/Foto Printscreen)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...