PRLJAVŠTINA VREBA: Da li ste sigurni da ste očistili sve bakterije sa poda?
Foto: PR

PRLJAVŠTINA VREBA: Da li ste sigurni da ste očistili sve bakterije sa poda?

Žena -

Toliko vremena provedete čisteći podove u kući i kancelariji, da vam se više smučilo da stalno za sobom vučete kofu, cedite mop koji nije opran od predhodnog čišćenja, koji je sakupljao bakterije na sebi i koji često ostavlja bele tragove. Postoji lakši način da detaljno očistite pod i rešite se do skoro 80% bakterija sakupljenih na njemu – pogledajte OVDE kako.

Ono što će najbolje očistiti pod, a pritom vas neće iscrpeti, jeste HEALTHY SPRAY MOP! U pitanju je specijalni čistač za održavanje svih drvenih i keramičkih podova, a mogu se čistiti i one osetljive površine poput laminata bez straha da ćete ih upropastiti. On ima ugrađen rezervoar za tečnost u koji se sipa voda ili sredstvo za čišćenje. Aktivira se pritiskom ručice na vrhu i na taj način se kontroliše količina tečnosti koja će izaći. Donji deo može da se rotira do 360*, tako da ćete detaljno moći da očistite svaki ćošak! OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 se može kupiti po HIT CENI od samo 1690 rsd, a uz njega ide i mikrofber krpa vrlo jednostavna za održavanje.

foto: PR

Pogledajte u sledećem videu kako funkcioniše:

Iskoristite AKCIJU i kupite svoj Healthy Spray Mop čistač podova telefonom na broj 011/6 888 999 svakog radnog dana od 8-17h ili online OVDE non-stop.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja