TRIKOVI ZA MLADOLIK IZGLED: Evo kako da sprečite starenje kože na vratu!
Foto: profimedia

saveti

TRIKOVI ZA MLADOLIK IZGLED: Evo kako da sprečite starenje kože na vratu!

Žena -

Starenje kože ne može da se sakrije jer se prvi znaci pojavljuju na vratu i licu.

Kada se koža opusti, a vrat postane naboran, teško je to ispraviti. Ali, ako reagujete na vreme možete da sprečite starenje i podmladite svoju kožu.

Evo šta možete da preduzmete da vaš vrat što duže zadrži mladolikiizgled.

Nega kože na vratu Zaista nije neophodno da kupujete posebnu kremu samo za vrat, ali obavezno je da svakodnevno nanosite kremu na to područje. Ujutro i uveče, pri nanošenju kreme na lice, nemojte da zaboravite da tu kremu pažljivo nanesete i na vrat. Nanosite je blagim pokretima odozdo na gore, od dekoltea prema bradi kako kožu ne biste vukli dole.

foto: profimedia

Vežbanje vrata Ova vežba pomoći će vam da zategnete vrat i sprečite nastanak podbratka ili ga ublažite ako ga već imate. Stisnite usne kao da želite nekog da poljubite, glavu okrenite gore i glumite da usnama želite da poljubite plafon. Tada ćete osetitit lagano zatezanje u području vrata, i tako ga učvrstiti. Vežbu ponavljajte barem 20 puta dnevno. Pravilno držanje Ako ste svakodnevno pogrbljeni tako da vam brada gotovo dodiruje ključne kosti, dobićete rano bore na vratu. Savet je da držite glavu uspravno.

foto: profimedia

Kurir.rs/SuperŽena, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track