POLJUBILA JE PROLAZNIKA NA AJFELOVOM TORNJU: Zaboravila da uzme kontakt, a onda je krenula u potragu za njim na Tviteru! Zažalila je!
Foto: Print Screen Twitter

nije ovo očekivala

POLJUBILA JE PROLAZNIKA NA AJFELOVOM TORNJU: Zaboravila da uzme kontakt, a onda je krenula u potragu za njim na Tviteru! Zažalila je!

Žena -

Život nam svakog dana servira razne situacije, a neke od njih su toliko neočekivane da u trenutku ne možemo da se snađemo.

Juliana Kolores je sa prijateljima doputovala u Pariz i dala sebi obećanje da će poljubiti nekog prolaznika na Ajfelovom tornju. U početku joj nije polazilo za rukom jer je toranj bio prazan, ali kada se pojavio jedan dečko, na njeno iznenađenje, pristao je. Sa dečkom je bila i njegova majka koja je toliko bila oduševljena da je neočekivani trenutak ovekovečila fotografijom.

Ali, taj neočekivani susret ju je prilično zbunio pa je zaboravila da uzme njegov broj telefona.

Kada je shvatila kakvu priliku je možda propustila, Juliana se brže bolje bacila u potragu na Internetu za njim.

Na Tviteru je postavila njegovu sliku u slučaju da ga neko prepozna.

Romantično, zar ne? Tviteraši su seodmah bacili na posao pronalaska tajanstvenog frajera, kao da se radi o pitanju života i smrti.

Pronašli su Instagram profil njegove majke, pa su na taj način došli i do njega.

Ali, ovde priča dobija neočekivani obrt. Tviteraši su otkrili da Gavin navdno ima devojku pa su počeli da napadaju i njega i njegovu majku kako je mogla da dozvoli da joj sin poljubi drugu ženu.

Bilo je i onih koji su ga branili, saznavši da je prilično neaktivan na Fejsbuku, pa da je možda reč o nekoj njegovoj bivšoj vezi.

Nakon toga, Juliana se zahvalila svima na pomoći, ali ih je zamolila da više ne maltretiraju Gavina i njegovu majku, bez obzira da li ima devojku ili ne.

Ova priča nije dobila srećan epilog za ovo dvoje mladih, ali je svakako dokaz kako Internet može nekom da zagorča život.

Kurir.rs/SomeCards, PrintScreen Tviter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track