ZNATE LI ŠTA JE SNAP MAGIC? Najbolji način da smirite grčeve u stomaku!
Foto: Promo

ZNATE LI ŠTA JE SNAP MAGIC? Najbolji način da smirite grčeve u stomaku!

Žena -

Problemi grčeva nekada su se rešavali običnim terfomoforima ili se peglom zagrevao peškir koji se potom stavljao na stomak. Međutim, ovo su zastarele metode i postoji mnogo lakši, a efikasniji način – Snap Magic magično samozagrevajuće jastuče koje pruža prijatan osećaj topline. Pogledajte OVDE o čemu se radi!

Ovim jastučićem biće oduševljen veliki broj starijih osoba koje imaju problema sa grčevima i bolove u mišićima, ali i kojima je često potrebno da dodatno zagreju noge, stomak, leđa. Snap Magic jastučetom takođe će biti oduševljene i mame koje ne znaju kako da ublaže grčeve svojim bebama, a fenomenalno je i za one koji se bave sportom i izlažu mišiće naporima. Protrljate dugmence na kraju jastučeta, gel u njemu se zagreva i greje narednih sat vremena. Može da se koristi na bilo kom delu tela, 100% je bezbedno za korišćenje i ne sadrži toksine! Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po HIT CENI od SAMO 1.290din!

foto: Promo

Snap Magic se vrlo jednostavno priprema za sledeće korišćenje. Samo ga spustite u vrelu vodu i ostavite tako da stoji nekoliko minuta. Nakon toga je ponovo spremno za korišćenje.

Konačno se rešite grčeva i bolova u mišićima i zglobovima – poručite Snap Magic samozagrevajuće jastuče OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po SUPER CENI!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja