(VIDEO) OVO TREBA SVAKA ŽENA DA PROČITA: Pobegla je silovateljima zahvaljujući majčinom savetu!
Foto: Printscreen

ISPOVEST

(VIDEO) OVO TREBA SVAKA ŽENA DA PROČITA: Pobegla je silovateljima zahvaljujući majčinom savetu!

Žena -

Ovo je vredan savet koji bi trebalo da znaju sve žene u slučaju da ih neko napadne.

Povratak kući po mraku i mračnoj ulici za većinu ženu je oduvek jako stresna situacija, međutim nekad je neizbežno, pogotovo za žene koje žive u velikom gradu.

Da život piše priče koje će kasnije poslužiti kao lekcija u životu dokazuje priča ove mlade žene. Džordan Dinsmor je imala samo 20 godina kada je to osetila na svojoj koži. Jedne večeri kada se vraćala kući s posla ispred njenog stana stajala su tri sumnjiva tipa. Odmah je shvatila da njihove namere nisu bile dobre.

Uperili su pištolj u nju, pripretili joj da im da svu gotovinu i kartice koje je imala sa sobom, a potom su joj naredili da krene s njima u auto uz pretnju da će je silovati ako ne krene.

Džordan je bila svesna da je ovo po život opasna situacija i jedino što joj je u tom trenutaku palo na pamet su bile reči njene mame: "Uvek se trudi da ne budeš sama sa njima, jer ti onda niko ne može pomoći". 'Oni' su šifra za sve ljude koji imaju loše namere, a Džordan je u tom trenutku razmišljala instinktivno.

Znala je da će, ukoliko ostane sama sa njima, biti u velikoj opasnosti, i da zbog toga mora ostati na ulici. Izbor je bio prilično jednostavan: znala je da želi da ostane živa i da jedino što joj preostaje je otvoriti vrata auta i otkotrljati se niz ulicu.

To je i učinila, a vozač iz jednog od automobila koji su vozili pored Džordan istrčao je i izvukao je s ulice. Ono za čime Džordan jedino žali je što nije uspela videti reakcije muškarca.

"Bili su u vozilu koje je bilo u brzini, a nisu znali da upravljaju njime i upravo ih je 20-godišnjakinja nasamarila. Htela sam da vidim njihova lica, samo da im dokažem da iako sam bila žrtva, da sam se na kraju iz svega toga izvukla."

(Kurir/hercegovina.info, Foto:Printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track