10 GODINA SU BILI U BRAKU I NEŠTO NIJE ŠTIMALO: Nešto nam je falilo u KREVETU i našli smo ženu na internetu! Onda se uselila u našu kuću...
Foto: Printscreen/Fb

NAJBOLJE JE U TROJE

10 GODINA SU BILI U BRAKU I NEŠTO NIJE ŠTIMALO: Nešto nam je falilo u KREVETU i našli smo ženu na internetu! Onda se uselila u našu kuću...

Žena -

Metju (31) i Mišel (30) Katano iz Kalifornije bili su deset godina u braku kada su shvatili da im nešto ne štimna u krevetu.

U jednom trenutku su shvatili da njima nedostaje još jedna žena. I našli su je na internetu.

Skinuli su aplikaciju za upoznavanje i tim načinom upoznali Kortni (26). Kažu da im je ona obogatila prvo seksualni, a onda i porodični život. Uselila se kod njih, a sinovi je takođe zovu "mama". Žive u trojci već dve godine, i kažu da nema ni trunke ljubomore između njih.

"Nekada uživamo u trojci, a nekada neko posmatra sa strane. Uvek nam je lepo. Imati dve žene neverovatno utiče na ego, a ja sam ionako tip osobe kojoj treba mnogo pažnje", kaže Metju medijima.

A ne samo da im je Kortni, kako kažu, obogatila seksualni život, već im je olakšala i svakodnevne porodične obaveze. Majkl i Mišel rade, a Kortni je preuzela domaće obaveze.

(kurir.rs/dailymail.co.uk/foto printscreen/fb)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zbog jedne voćke muškarci ne mogu da obuzdaju uzuđenje: Zanimljivosti o seksu koje sigurno niste znali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track