SAVETI NAŠIH BAKA: Primenite ova 3 trika i bićete sanzualnije nego ikad!
Foto: Profimedia

lepota

SAVETI NAŠIH BAKA: Primenite ova 3 trika i bićete sanzualnije nego ikad!

Žena -

Kada su naše bake bile tinejdžerke, tržište kozmetike je bilo tek u nastajanju. U prodavnicama nije bilo mnogo proizvoda, zbog čega su naše bake bile primorane da same pripremaju kozmetičke proizvode.

Žene nikada nisu izgledale senzualnije nego tada, tako da to potvrđuje da su domaći kozmetički preparati zasita bili efikasni.

foto: profimedia

Evo koje bjuti metode naših baka možete same da koristite.

Bujne obrve

Debele i izražajne obrve nisu promovisale manekenka Kara Delevinj ili glumica Bruk Šilds, već naše bake. Da bi poboljšale stanje dlačica, mazale su trepavice i obrve ricinusovim uljem.

Jaki nokti

Već nekoliko sezona najveći trend za nokte je nadogradnja, ali naše bake o tome nisu ni sanjale. Šta su radile kako bi ojačale nokte? Konzumirale su proizvode koji sadrže kalcijum, cink i vitamin A.

Bez obzira na veliki broj preparata koje nam nude kozmetičarske kuće i danas bi trebalo pratiti ovaj savet i jesti hranu koja će na prirodan način ojačati naše nokte.

Domaći balzam za usne Možete same da pripremite svoj balzam. Tako ćete biti sigurne da je proizvod stvarno prirodan. Naše bake najčešće su se brinule o pravilnom hidriranju usana, koristeći bademovo ulje.

foto: profimedia

Kurir.rs/SrbijaDanas, Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track