Najnovije vesti

DOBRO OBRATITE PAŽNJU: Mislite da je savršen za vas, ali zapravo... Ovi signali otkrivaju da vam nije suđeno!
Foto: profimedia

vreme je za raskid

DOBRO OBRATITE PAŽNJU: Mislite da je savršen za vas, ali zapravo... Ovi signali otkrivaju da vam nije suđeno!

Žena

Dešava se mnogo češće nego što mislite da osoba koja na papiru deluje idealno za vas, u stvarnosti veza jednostavno ne funkcioniše.

 

Nemojte odmah da padate u depresiju i mislite da nešto nije u redu s vama, takve stvari su sasvim normalne.

 

Ovo su znakovi da vam jednostavno nije suđeno:


Ne žuri vam se da se vidite

Kad vam se neko mnogo sviđa, potrudićete se da se viđate što češće. Ako je frajer idealan na papiru, a između vas nema hemije, uvek ćete smisliti razlog da odgodite vaše druženje.

 

Lepe stvari koje radi vam malo idu na živce

Savršen pokazatelj da niste zagrejani jeste ako radi divne stvari, a vi na njih jedva reagujete, ili vam čak idu na živce. Razmislite da neko ko vam se sviđa radi samo pola toga, verovatno bi se beskrajno zaljubila, zar ne?

 

Poljupci su dosadni

Ako vas od njegovog poljupca ne prolaze trnci, a seks je poprilično neupečatljiv, nije potrebno objašnjavati, zar ne? Čak i ako je zaista idealan na papiru i ako bi samo luda osoba odbila takvog frajera, ponekad treba da slušate ono što vam srce govori, pa makar svi oko vas mislili da ste zaista luda.

 

Kad dobijete poruku, srce vam ne poskoči

Na početku je sasvim normalno da vam kolena zaklecaju kad vidite njegovo ime na ekranu, a ako toga nema i ako vam se ne da odmah da mu odgovorite nego čekate nekoliko sati, on nije neko ko je stvoren za vas.


Komunikacija ne klizi glatko

Neprestano imate problem s komunikacijom, bilo da je reč o razgovoru i njegovim forama koje jednostavno kod vas ne prolaze, ili o dopisivanju u kojem vam odgovori na njegove poruke ne dolaze brzo i prirodno. To je samo znak da jednostavno niste toliko zainteresovane.

 

foto: profimedia

Kurir.rs/SrbijaDanas, Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...