OBAVEZNO PROČITAJTE: Kako magneti koje nosite deluju na donji deo leđa?
Foto: Promo

OBAVEZNO PROČITAJTE: Kako magneti koje nosite deluju na donji deo leđa?

Žena -

Ljudi koji mnogo vremena provode stojeći, ali i oni koji dugo sede, neretko imaju problema sa bolom u donjem delu leđa. Iako ste izgubili svaku nadu da ćete se ikada rešiti ovih tegoba, ima rešenja – pogledajte OVDE gde se ono krije!

Ako i vi često imate potrebu da ugrejete lumbalni deo leđa jer osećate da to može da vam pomogne da ublažite bolove, onda je ovo idealna stvar za vas – toplotni pojas sa magnetima za lumbalni deo leđa. Pojas prijatno steže donji deo leđa i tako smanjuje bolove u lumbalnom delu, dok magneti koje u sebi sadrži dodatno doprinose poboljšanju. Ono što je još bolje je da se ne vidi ispod odeće, pa možete da ga nosite bilo gde i bilo kada. Plus što je materijal fantastičan i ne dozvoljava da se znojite više nego inače. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete kupiti po SUPER CENI od 1490 rsd!

foto: Promo

Ovaj pojas se preporučuje osobama koje već imaju problema sa lumbalnim delom, ali se može nositi i preventivno. Vrlo je jednostavan za održavanje: dovoljno je nežno ga prebrisati vlažnom krpom. Širina pojasa je 16 cm, dok je dužina 110 cm.

Iskoristite ovaj sjajan POPUST i kupite svoj toplotni pojas sa magnetima za lumbalni deo leđa po nikad nižoj ceni! Poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Promo tekst - Foto Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja