SVAKA POSETA ZAVRŠENA JE SEKSOM Ispovest beogradske advokatice o žestokom seksu sa robijašem! A kad je oslobođen, evo šta se desilo
Foto: Profimedia

BEZ PARDONA

SVAKA POSETA ZAVRŠENA JE SEKSOM Ispovest beogradske advokatice o žestokom seksu sa robijašem! A kad je oslobođen, evo šta se desilo

Žena -

Ispovest beogradske advokatice, bacila je potpuno drugačije svetlo na braniteljke momaka u zatvoru.

Ivana S. prihvatila je da bude branilac po službenoj dužnosti, verjući da će njen štićenik brzo naći advokata koji će ga braniti, a ona će moći da otputuje na odmor, međutim, kad se prvi put našla sa optuženim nasamo u sobi za posete, svi njeni planovi su pali u vodu. Stajao se pred njom, u majici na bretele, zgodan, preplanuo, s neverovatnim mišićima, osmehom koji osvaja i najtvrđe srce.

– Ti si moja advokatica? – pitao je zgodni. – Ja sam vaš branilac, da vidimo šta ćemo da radimo – rekla je tiho, gotovo gutajući knedlu pravnica iz ugledne beogradske kancelarije, pišu balkanvijesti.

Čuvar koji je stajao kod njihovog stola, izašao je napolje, ostavljajući advokaticu da se u četiri oka dogovara sa svojim klijentom. Istog trenutka, kad su se našli sam i u četiri zida, on je ustao i prišao zajapurenoj Ivani. Gledao je u njene plave oči, uhvatio je za ruku, a drugom, prešao preko njenih bujnih grudi.Bila je hipnotisana, nije se branila. Spustio je svoje usne na njene, koje je ona brzo prihvatila.

– Bože, šta ja ovo radim? – motalo joj se po glavi, ali nijednog trenutka nije branila. Uskoro je sve prštalo od žestokog seksa, tu u sobi za advokatske posete. Na metar od njih, ispred vrata, bio je zatvorski čuvar, koji verovatno nije ni slutio šta ovo dvoje rade unutra.

Bilo je jednom, pa drugi put, na stolu, stolici, uza zid…Žestoko i bez pardona prodirao u nju. Ona je skakala na njega dok joj je on ljubio dojke. Ggrizla ga je za ruku, trudeći se da ne vrišti, kako se ne bi odala. Kroz nekoliko trenutaka, on se trgnuo, rekao joj da uskoro ističće vreme za advokatsku posetu. Brzo je spustila suknju koju joj je robijaš podigao, kako bi lakše prodirao u nju, pored gaćica, koje je sklonio sa strane. On je brzo navukao donji deo trenerke i seo u stolicu preko puta svog advokata. Čuvar je ušao.

– Verujem da ćete me braniti kako treba – dobacio joj je robijaš, namignuvši, dok je pružao ruke stražaru kako bi mu stavio lisice. Ništa nije odgovorila. NJene posete su ubrzo postajale sve češće. Kad nije bilo prostora za redovnu, ona bi zatražila vanrednu, uz izgovor da su se pojavili materijali, koje treba zajedno da prođu. Svaka njena poseta bila je obeležena žestokim seksom, kojim ju je neverovatno vezao za njega. Uskoro, bio je oslobođen. Nikad joj se više nije javio, a ona nije smela da otkrije ko je zatvorenik, sa kojim je u beogradskom Centralnom zatvoru imala redovans seks.

balkanvijesti.com/mediji

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Zbog jedne voćke muškarci ne mogu da obuzdaju uzuđenje: Zanimljivosti o seksu koje sigurno niste znali

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track