KAKVA VAS PONUDA OČEKUJE OVE GODINE NA JUBILARNOM 40. SAJMU TURIZMA U BEOGRADU
Foto: Promo

KAKVA VAS PONUDA OČEKUJE OVE GODINE NA JUBILARNOM 40. SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

Žena -

Popusti za rane uplate, sajamski popusti ili akcije poput „dvoje dece gratis“, na vama je samo da birate

„Ne među koricama svih knjiga sveta, već među stranicama pasoša, najlepše priče se kriju. „

Nepoznati autor

Svake godine, u februaru, prostor Beogradskog sajma postaje „svet na dlanu“. Sajam turizma je mesto na kome se mašta i sanja, ali i razmenjuju iskustva i prave veliki i lepi planovi. Među brojnim izlagačima iz preko pedeset zemalja sveta, vrlo verovatno se krije i Vaša želja, Vaš idealan aranžman i popust koji će Vam dobro doći. U turističkoj agenciji „1 A Travel“ sasvim sigurno postoji ono što dugo planirate i priželjkujete da priuštite sebi – bezbrižno putovanje, u odličnoj organizaciji, na lepoj destinaciji, koja će napuniti „baterije“ i fotoaparat.

foto: Promo

Možda tragate za idealnim mestom na kome bi sa svojom porodicom proveli miran odmor, ali i uživali u nekim laganim, letnjim sportovima i drugim aktivnostima. Sanjate o lepoj, peščanoj plaži, izuzetnim domaćinima, dobroj zabavi i novim ukusima, a „1 A Travel“ na to kaže Turska. Kako se u ponudi nalaze brojni hoteli, neće Vam biti lako da se odlučite. Ne brinite, raznovrsnost znači da za svakog postoji ponešto i da Vam je užitak zagarantovan.

foto: Promo

Ukoliko putujete sa decom određenog uzrasta, biće Vam drago da čujete da postoje brojni hoteli na Antalijskoj obali, u kojima je boravak čak dvoje dece, u pratnji dve odrasle osobe, besplatan. Ova akcija, popularna kao „dvoje dece gratis“ takođe se pojavljuje i u hotelima u Egiptu, kao i na Kipru.

Jedan od takvih hotela je Mary Palace Resort & Spa 5* u mestu Side, na Antalijskoj rivijeri. Ne samo da se radi o sjajnom hotelu kome nećete naći zamerku, jer govorimo o modernom i luksuznom enterijeru, sjajnoj usluzi i trpezi, kao i plaži do koje se dolazi laganom šetnjicom, već govorimo o mestu bogate kulture, čija će Vas istorija opčiniti i zabaviti. Ukoliko se odlučite za antički Side i preporučeni hotel, a Vaša porodica je aktivna, željna novih iskustava i uvek spremna na pokret, jer ovde su sadržaji brojni i veoma interesantni, zasigurno nećete pogrešiti.

foto: Promo

Nijedna porodica nije ista, pa možda Vaša više uživa u još aktivnijem odmoru i nekim ekstremnijim aktivnostima, a možda samo više volite Crveno more i egipatski pesak, pa Vas misli vuku u Hurgadu. Tamo, na jednom mestu, laguna za mirno brčkanje i opuštanje uz rashlađujući napitak, ali i koralni greben idealan za snorkling koji će u Vama probuditi avanturistu. Desert Rose 5* u južnom delu Hurgade, komforan je hotel, sa fantastičnom plažom i dobrom uslugom, a na samo desetak kilometara od aerodroma i centra.

Kipar, prekrasne plaže, toplo more i lagana, mediteranska kuhunja, sinonimi su za kvalitetno i nezaboravno letovanje, kako za porodični odmor, tako i za mlade, koji traže pored svega navedenog i dobar provod i bogat noćni život. Od ove godine, u ponudi turističke agencije „1 A Travel“ , nalazi se još jedno veoma zanimljivo ostrvo u Sredozemlju. Malta Vam donosi sve što dobro letovanje podrazumeva, ali i mnogo više od toga. Šetnja čipkanom Valetom, poseta brodićem malim, bajkovitim ostrvima u neposrednoj blizini i raskošna, zanimljiva istorija, upotpuniće Vaš letnji odmor na način koji ste zamišljali čitave hladne zime.

foto: Promo

Da li ste već posetili Istanbul? Da li ste se u njemu zaljubili ili ste se samo zaljubili u njega? Kako god, uvek je pravo vreme za grad sa ogromnom dušom, jedinstvenim mirisom Istoka, spojevima nespojivog i najslađim poslasticama na svetu. Dovoljno je par dana u gradu kao što je ovaj, da upoznate njegove ulice, osetite njegov puls i udahnete dah viševekovnog, pa da njegovo zov postane deo svakodnevnice. Dozvolite da vas očara Istanbul, on to radi najbolje.

„1 A Travel“ Vas očekuje na Sajmu turizma, a ponudu detaljno možete pogledati na oficijelnom sajtu koji je naveden. Hajde da popunimo te stranice u pasošu zajedno!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track