TOPLJENJE SNEGA: Sprečite da vam voda napravi haos u kući!
Foto: Promo

TOPLJENJE SNEGA: Sprečite da vam voda napravi haos u kući!

Žena -

Sneg koji se topi preti da napravi poplave u određenim delovima vaših stambenih i poslovnih prostorija, a tada je najvažnije reagovati na vreme. Kada, daleko bilo, dođe do ovakve situacije, bitno je da o tome budete obavešteni pre nego što vode uđe više nego što ste želeli i pre nego što nastane totalni haos. Zato je svakoj kući neophodan ALARM ZA POPLAVU – pogledajte OVDE kakav!

Alarm za poplavu valja imati u kući, naročito sada kada se sneg topi i kada voda lako prodre tamo gde ne želite. On vas obaveštava kada u vašem stambenom ili poslovnom prostoru dođe do curenja vode i samim tim možete da reagujete pre nego što voda ošteti pod i nameštaj. Danas ga OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po AKCIJSKOJ CENI od 1290 rsd!

foto: Promo

Sve što je potrebno jeste da alarm za poplavu stavite na mesto gde mislite da bi mogla da se izlije voda ili gde se to ranije već dešavalo (blizu veš mašine, kupatila, ispod sudopere i sl.). U slučaju da dođe u kontak sa vodom, on će vas obavestiti o tome zvukom jačine 90 decibela.

Iskoristite AKCIJU i već danas kupite po super ceni alarm koji će vam pomoći da sprečite poplavu u svojoj kući, stanu ili kancelariji. Poručite OVDE ili na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst / Foto: Promo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) Timok preti. Zaječar pred poplavom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track