Najnovije vesti

OSMEH KAKAV STE ODUVEK ŽELELI: Svako veče uradite OVO i imaćete blistavo BELE ZUBE!
Foto: Promo

OSMEH KAKAV STE ODUVEK ŽELELI: Svako veče uradite OVO i imaćete blistavo BELE ZUBE!

Žena

Izbegavate da se smejete, jer niste zadovoljni belinom svojih zuba? Zbog toga propuštate najzanimljivije momente svake zabave, ne možete da se opustite u potpunosti. A propuštate možda i priliku za neko novo prijateljstvo ili nešto više zbog sopstvene nesigurnosti. Davno je prošlo vreme kada je za bele zube moralo da se da brdo novca, sada to svako može sam kod kuće pogledajte OVDE kako!

 

Da biste bezbedno izbeleli svoje zube bez neželjenih efekata, potreban vam je White Light aparat za izbeljivanje zuba sa LED svetlom. Toliko je efikasan da je oduševio apsolutno svakog ko ga je probao i to već posle prvog puta! Može da izbeli zube 2-6 nijansi, a dovoljno je svako veče izdvojiti samo 10 minuta za tretman. Uz njega se dobijaju 2 tubice gela za izbeljivanje i 2 silikonske trake za gel (1 za gornju i 1 za donju vilicu), a danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po neverovatnoj ceni od SAMO 890 din!

 

foto: Promo

Pogledajte ovaj video i biće vam jasnije kako aparat izgleda i kako se koristi:

Iskoristite SNIŽENJE i po ceni od 890 din učinite svoje zube lepšim nego ikad! Poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

 

 

(Promo tekst)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...