DIJABETIČARSKO STOPALO: Kako ALUMINIJUM pomaže da vam se ugreju noge?
Foto: Promo

DIJABETIČARSKO STOPALO: Kako ALUMINIJUM pomaže da vam se ugreju noge?

Žena -

Šta god da je razlog loše cirkulacije u stopalima, ledene noge i neprijatnosti koje nose sa sobom mogu da postanu prošlost zahvaljujući aluminijumu. Kako da obučete aluminijujm? Pogledajte OVDE!

Alu Sox čarape za cirkulaciju su neverovatan izum! Iako ih mahom kupuju dijabetičari, jer oni najviše imaju problema sa hladnim stopalima, nose ih i ljudi čiji se razlozi loše cirkulacije razlikuju. Jako su udobne, mekane, prijatne, i u obući i van nje. Ono što ih čini posebnim jeste činjenica da su protkane ALUMINIJUMSKIM VLAKNIMA koje regulišu telesnu temperaturu i samim tim utiču ne samo na prijatan osećaj topline, već i na nivo vlažnosti kože. Sprečavaju urastanje noktiju, pojavu žuljeva, krjih očiju, kožnih infekcija i drugih neželjenih pojava kada se radi o dijabetičarskom stopalu. A danas ih OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 možete poručiti po znatno SNIŽENOJ CENI od 1990 rsd!

foto: Promo

Alu Sox čarape možete nositi u obući, ali i po kući sa ili bez papuča. Ugrejaće vam noge taman onoliko koliko je potrebno i moći ćete da se bavite drugim stvarima umesto da vam ledena stopala odvlače misli.

Iskoristite akciju i već danas poručite svoj par čarapa za dijabetičare OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track