BLEJK LAJVLI 14 MESECI POSLE POROĐAJA SMRŠALA 28 KG:  Odrekla se samo ove 2 namirnice, a jela je SLATKIŠE i ipak se STESALA!
Foto: Profmedia

IZGLEDA KO BOGINJA

BLEJK LAJVLI 14 MESECI POSLE POROĐAJA SMRŠALA 28 KG: Odrekla se samo ove 2 namirnice, a jela je SLATKIŠE i ipak se STESALA!

Žena -

Blejk Lajvli je pohvala se izvajanim telom posle samo 14 meseci otkako je rodila drugo dete.

Glumica se tokom druge trudnoće ugojila gotovo 28 kilograma, a istakla je da se pošteno namučila da ih skine i to joj je pošlo za rukom posle 14 meseci aktivnog rada na tome.

foto: Profmedia

U tome joj je pomogao trener Don Saladino.

"Izgleda da ne možete da smršta skrolojući po Instagramu i gledajući tamo sve te savršene modele u bikinijima. Zahvalna sam mom treneru što je moje telo opet vratio u formu. Bilo je potrebno 10 meseci da nabacim tu kilažu, a 14 da je se otarasim", napisala je glumica na svom Instagramu.

??? mom’s night out

Објава коју дели Blake Lively (@blakelively) дана

Ipak, Blejk se držala nekih principa u ishrani - najvećim delom je unosila proteine, ali i dosta salata i povrće. U zavisnosti od dana, ona bi dodala ugljene hidrate ili zdrave masti. A svakodnevno je i vežbala.

"Izbegavala je procesuiranu i brzu hranu. Nije pila alkohol. Nije se odricala ničega, ako je na zabavi recimo, mogla je sebe da časti dezertom", rekao je Saladino.

Kurir.rs/Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track