SAZNAJTE ISTINU – PROTIV NESANICE: Može li LAVANDA zaista da vam pomogne?
Foto: Promo

SAZNAJTE ISTINU – PROTIV NESANICE: Može li LAVANDA zaista da vam pomogne?

Žena -

Nesanica i umor posle neprespavane noći muče ne tako mali broj ljudi. Ako i vi imate isti problem, onda ste sigurno na bezbroj mesta pročitali kako je LAVANDA ta koja vam može pomoći. Zašto je to tako (možete pogledati i OVDE)?

Da, lavanda vam zaista može pomoći da mirnije i kvalitetnije spavate. Na to utiče njena prijatna LJUBIČASTA boja koja deluje krajnje umirujuće, ali i njen blagi specifični miris. On opušta telo, um, oslobađa stresa i pomaže vam da lakše zaspite i da vam san bude kvalitetniji. Zato je Prekrivač lavanda 2u1 idealan ako želite stvarno da se odmorite tokom noći ili podneva: premekan je, ima zimsku i letnju stranu, predivnu ljubičastu boju i obogaćen je esencijom lavande. Danas se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po ULTRA SNIŽENOJ CENI od samo 2.990 din!

foto: Promo

Ovaj specijalni prekrivač ima još prednosti: poseduje dva lica i izuzetno velik termički opseg. To znači da se može koristiti i tokom hlanih dana, ali i da je vrlo prijatno pokriti se njim tokom leta kada su visoke temperature. Njagova mekoća, prijatnost i sastav pomoći će vam mirnije spavate. I plus što ima antibakterijsko i antialergijsko svojstvo.

Dimenzije: 140x200

Probudite se naspavani svakog jutra. Poručite već danas svoj BIOlife pokrivač lavanda 2u1 po AKCIJSKOJ ceni OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

(Promo - tekst - Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track