(VIDEO) BLOGERKA OBMANULA SVE NA INSTAGRAMU: Lažirala je put u Diznilend, slagala koliko ima godina, a razlog će vas ostaviti u čudu!
Foto: Printscreen/Instagram

KREATIVNA

(VIDEO) BLOGERKA OBMANULA SVE NA INSTAGRAMU: Lažirala je put u Diznilend, slagala koliko ima godina, a razlog će vas ostaviti u čudu!

Žena -

Blogerka Kerolin Strič odlučila je da sprovede eksperiment kojim bi ljudima dokazala kako na društvenim rmežama sve može da se "lažira". Ona se pretvarala da joj je 22. rođendan i da ga proslavlja putovanjem u Kaliforniju i to je predstavila svojim pratiocima, kojih ima 189.000.

Strič je obavestila pratioce, da će napraviti mnogo slika dvorca uspavane lepotice.

"Danas ću da legnem rano. Sutra letim i vraćam se u ponedeljak", napisala je.

Uz tekst je objavila i besprekornu sliku sebe u krevetu.

Narednog dana Strič je objavila fotografiju na kojoj je navodno ispred dvorca uspavane lepotice, na kojoj nema ni jedne osobe osim nje i pokupila 18.000 lajkova.

A post shared by Carolyn (@theslowtraveler) on

"Došla sam u Kaliforniju. Tu sam ispred dvorca uspavane lepotice, moj ludi poklon meni za 22. rođendan. Sutra ću se vratiti kući i biće kao da se nikada nije desilo. Stalno govorim sebi: Nekako je zanimljivo uraditi nemoguće. Život je ono što napraviš", napisala je.

Ono što je razočaralo njene pratioce je da ona nikada nije bila u Diznilendu, ali i to da ona nema 22 nego 32 godine. Da bi ih naterala da poveruju u njenu obmanu, oslonila se isključivo na fotošop i editorske sposobnosti kako bi prevarila pratioce. Na svom blogu priznala je da je "hakovala" sopstveni "Instagram" i da je izmislila priču u kojoj njeno mlađe i savršeno "ja" leti u Diznilend na jedan dan, i nekako uspeva da se slika potpuno sama ispred dvorca.

A post shared by Carolyn (@theslowtraveler) on

Kerolin Strič je priznala da je na ovu ideju došla kada je skinula aplikaciju i okačila krajnje obrađenu fotografiju na "Fejsbuk", a da niko nije primetio, čak ni njena majka. Shvatila je koliko su društvene mreže nerealne, kada je uspela da prevari hiljade pratilaca, koji su poverovali da je 10 godina mlađa i da je u Diznilendu. Kako je rekla, to je zato što je "Instagram" vrlo dobar u "bežanju od stvarnosti i inspirativan".

A post shared by Carolyn (@theslowtraveler) on

Kurir.rs/Independent, Foto: Printscreen/Instagram/theslowtraveler

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) MA, JOK, NIJE MNOGO ŠMINKE! Kad je krenula da je skida svi su se zabezeknuli!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track